Invitatii de nunta personalizate
Proiecte curente

Albastru regal pentru Regina noptii

Detaliile unui eveniment perfect urmeaza, in general, linii simple, elegante, completate de elemente fine, cum ar fi o grafica stilizata atent in care regasim elemente din natura (de tipul florilor, ramurilor si frunzelor, pasarilor, scoici, fluturi) sau motive geometrice ori elemente de design care sa se potriveasca, atat din punct de vedere cromatic, cat si estetic, cu decorul salii de evenimente.

In acest sens, invitatiile din setul complet de papetarie Regina noptii, care au fost realizate pana acum in nuante de rosu/ grena, verde si mov, in combinatie cu patternul clasic, chevron, de culoare crem, urmeaza exact liniile simple si elegante despre care amintim, fiind destinat unor evenimente cu o tematica luxurianta si indrazneata.

Set de papetarie Regina noptii
Setul complet de papetarie pentru nunta Regina noptii, in combinatie de culori mov-crem, cu detalii fine din panglica de satin
Set de papetarie verde-crem
Setul de papetarie pentru nunta Regina noptii, in varianta de culori crem-verde
Invitatii cu design clasic si modern
Setul complet de papetarie pentru nunta Regina noptii, in combinatie de culori grena-crem

Setul complet, cuprinzand numerele de masa, place cardurile cu numele invitatilor, meniul si invitatiile, a fost recent personalizat pe combinatia de culori albastru-crem, prezentand acelasi model grafic in zig-zag de culoare crem si alb, la care se adauga o nuanta puternica de albastru regal,ce intregeste imaginea plina de eleganta si simplitate.

Invitati de nunta personalizate
Invitatii de nunta din setul complet de papetarie Regina noptii, personalizat in nuante de albastru regal si crem

Pentru a transmite un farmec aparte, invitatiile prezinta un sistem de prindere tip fundita din satin albastru-regal (intens), in ton cu nuantele flosite pentru elementele grafice de inspiratie florala.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatii de nunta Regina noptii, personalizate cu fundita de satin cu striatii la capete, albastru regal si crem

Pe langa faptul ca invitatiile si intregul set de papetarie Regina noptii poate fi personalizat in functie de preferintele cromatice ale fiecaruia dintre dumneavoastra, prezinta si elemente de natura practica, in sensul in care modelul nu necesita si nu are inclus plic pentru invitatie, sistemul de prindere fiind mai mult decat suficient, scutindu-va si pe dumneavoastra, dar mai ales pe invitatii dumneavoastra, de procesul de reimpachetare in plic a invitatiei. De asemenea, setul este realizat din carton de cea mai buna calitate si materiale premium.

Pe langa toate acestea, dumneavoastra aveti posibilitatea sa alegeti cantitatile dorite din fiecare dintre articolele ce intregesc setul Regina noptii, in functie de necesarul pentru fiecare eveniment in parte. Astfel, puteti alege din numerele de masa, meniuri, place carduri si invitatii exact cantitatea dorita, iar pentru a putea fi convinsi de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului, pentru a verifica materialele si calitatea lor superioara.

Totodata, nuantele pe care doriti sa le folosim pentru personalizarea setului Regina noptii pot corespunde in totalitate cerintelor dumneavoastra.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro