Inspiratie si invitatii

Altfel de invitatii – Orice tema a nuntii, orice culoare!

Invitatia de nunta Legamant Bordo a fost creata avand la baza Invitatia Legamant,  insa cu unele diferente, privind nuanta de culoare a fundalului si implicit a funditei. Seriozitatea este ceea ce ne caracterizeaza, iar rezultate sunt pe masura asteptarilor.  Modelul grafic atasat invitatiei contrasteaza cu bordo-ul, ce sugereaza pasiune, eleganta dar si respect!  A fi in trend presupune alegeri simple si in acelasi timp puternice.

Invitatia de nunta Legamant bordo este formata din trei parti, fiind accesorizata cu o fundita alba - altfeldeinvitatii.ro
Invitatii de nunta Legamant bordo – altfel de invitatii

 

Invitatia  Viata in roz verde este o noua varianta a modelului de invitatie Viata in roz in tente de verde si crem. Acest stil este in concordanta  cu o serie de tematici, precum: rustic, vintage, calsic, modern, romantic si vine cu un plus de dinamism. Invitatia este de asemenea, accesorizata de o fundita verde intens aflata sub influenta luminii. Elegante sau sobre, simple sau sofisticate, invitatiile noastre sunt de buna calitate!

Invitatia de nunta Viata in roz verde este de tip confetti, cu imprimeu grafic si accesorizata cu fundita de un verde intens - Altfel de invitatii
Invitatii de nunta Viata in roz verde – altfel de invitatii

Pe magazinul Altfeldeinvitatii.ro se pot modifica culorile si grafica invitatiilor pentru a se adapta la tematica nuntii alese!

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro