Proiecte curente

Atena – invitația de nuntă cu multiple personalizări

Detaliile clasice ori cu inspirație romană sau grecească sunt foarte apreciate în domeniul evenimentelor. De la coloanele dorice pe care sunt amplasate aranjamentele florale, până la ținute și accesorii de papetărie. Prin urmare, nu de deloc de mirare că invitațiile Atena au beneficiat de multiple personalizări. Cert e că de fiecare dată, totuși, clienții noștri și-au dorit să nu schimbe nimic la modelul grafic. Și veți vedea cam la ce modificări ne-am rezumat, în mai multe cazuri.

Atena era un oraș glorios. Plin de semnificații, cu zei despre care s-au strâns cearșafuri de texte, nu e de mirare că a reușit să impresioneze și sute de ani mai târziu. Așa se face că acum modelele grecești cu lauri reușesc să-ți facă loc printre cele mai elaborate sau moderne accesorii de papetărie.

Pentru nunți, cel puțin, ultimii ani au reprezentat o întreagă revenire la elementele antice. Tocmai de aceea invitațiile Atena au și ele atât de mare succes acum.

Tot ce-ți place ție, tot aceeași calitate, dar altfel

Cam așa se rezumă și personalizările efectuate în ultima vreme asupra acestui model. Nu am făcut modificări de ordin grafic semnificative, ci mai degrabă am ajustat nuanțele, am modificat fontul sau am eliminat accesorizarea. De fiecare dată altceva, dar nu s-a intervenit asupra detaliilor tip coroniță din frunze.

Nuanțe mai intense

Într-adevăr, modelul de bază al invitației Atena este dat de nuanțe de un verde închis. Dacă aranjamentele florale alese sunt mai pline de verdeață, iar nuanțele lor sunt mai mult spre verde crud, atunci se cer modificări. La nivel cromatic este poate cel mai simplu să intervenim.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie Atena cu nuante modificate, mai intense

Modelul întregului set de papetărie Atena a căpătat o nouă înfățișare tocmai prin modificarea cromatică. Nu s-au făcut ajustări esențiale, ci pur și simplu s-a dorit o nuanță mai intensă pentru întregul set.

Totuși, mici modificări s-au mai făcut și în privința tipului de font ales. S-a dorit un font mai lizibil, cu un aspect de scriere de mână. Astfel, modelul a devenit unul cu totul și cu totul diferit.

Invitatie de nunta personalizata
Plicuri de bani, numere de masă și invitații din setul complet Atena, cu nuanțe modificate

Nuanțe clasice, dar fără accesorizare

Trecem acum în revistă o altă personalizare ce se referă la eliminarea unor detalii. Am renunțat de această dată la accesorizarea cu fundiță satinată, iar pentru acest lucru a fost necesară și repoziționarea elementului principal de pe copertă. Am centrat coroana cu lauri ce înconjoară numele mirilor astfel încât coperta să nu pară incompletă în lipsa accesorizării.

Pentru partea de verso a invitației nu s-au făcut alte modificări și bineînțeles, modelul a fost însoțit și de un plic special.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta Atena fara fundita – personalizare www.altfeldeinvitatii.ro

La acest model personalizat s-a eliminat și citatul de pe copertă, rămânând astfel, în lipsa accesorizării și a citatului, doar numele mirilor și data evenimentului.

Un model atât de special de invitație de nuntă nu putea să nu fie pus în evidență de o calitate superioară a materialelor. Desigur, acest lucru se aplică pentru ambele variante personalizate ale acestui model.

Și ca să trecem în revistă și detaliile tehnice, aflați că invitația este pătrată, cu dimensiunile de aproximativ 14 x 14 cm. Colțurile ușor rotunjite susțin eleganța clasică a modelului. Cât despre accesorizare, la fel cum este prezentă în primul model amintit, aceasta este una simplă. O fundiță realizată manual, din satin de culoare crem completează coperta.

Invitația este printată față-verso și vine însoțită de un plic special, tocmai pentru ca toate datele tale să fie în siguranță.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie nunta Atena
Price
RON 3,9
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro