Proiecte curente

Cafea cu zahar personalizata – papioane si buline, nuante de maro si ivoire

Cine a zis că bucuriile vieții nu stau în aroma unei cești umplută cu lapte și cafea, cu puțin zahăr? Cât să îndulcească orice aspru parfum al dimineților în care alarma telefonului sună mult prea devreme! De multe ori, cafeaua este o invitație în a-l cunoaște pe celălalt, în a păși spre o posibilă dragoste ce va fi fără sfârșit. Cafeaua este un dans de arome și în sfârșit, chiar o artă în sine. Și tot cafeaua ne aproprie de cei dragi, astfel că uneori aceasta poate servi drept inspirație chiar și pentru seara nunții.

Așa se face că un model special de papetărie pentru nuntă este reprezentat de invitația de nuntă Cafea cu zahăr. Modelul poartă acest nume mai ales datorită combinației plăcută de culori, respectiv maro și ivoire. De la modelul de bază, totuși, recent am făcut pași spre o personalizare cel puțin specială, la care vom face referire, amintind punctual fiecare dintre modificările aduse.

Cum ia naștere un set complet de papetărie personalizat

Cel mai important element de papetărie este reprezentat, bineînțeles, de invitația de nuntă. Deși culorile sunt păstrate, respectiv mixul de maro și ivoire, modelul este aproape total diferit față de grafica standard.

Astfel, dacă în modelul de bază avem o copertă specială printată față-verso, cu un papion din satin de culoare maro amplasat pe copertă, în varianta personalizată a modelului chiar și materialele folosite diferă.

Am folosit pentru invitație o copertă specială mată de culoare maro, cu un insert de culoare ivoire și buline amplasat pe copertă, la care se adaugă și papionul special, de această dată centrat.

La interior, un insert special tot de culoare ivoire și cu un aspect satinat se bucură de prezența textului imprimat în nuanțe de maro.

Modelul capătă astfel o nouă înfățișare, plină de veselie și în același timp păstrând o notă clasică și distinctă, inconfundabilă.

Cafea cu zahar personalizata – www.altfeldeinvitatii.ro

Trecând mai departe în revistă accesoriile de papetărie ce alcătuiesc setul, imaginea desăvârșită a sălii de petreceri a fost completată de prezența unui opis cu numele invitaților, place carduri și numere de masă, panouri tip opis de dimensiuni reduse pentru candy bar, stegulețe pentru candy bar și mărturii tip semne de carte cu un model grafic similar invitațiilor de nuntă personalizate.

Opisuri, stegulete, marturii tip semne de carte, place carduri si invitatii de nunta Cafea cu zahar personalizate

Numerele de masă sunt și ele realizate dintr-o copertă specială ce se pliază în două și au în completare un papion special din satin de culoare maro.

Toate accesoriile de papetărie se învârt astfel în jurul graficii speciale, precum și a culorilor și nuanțelor de maro și ivoire. Punctele ce dau o notă aparte designului grafic sunt de asemenea concepute astfel încât să însenineze imaginea de ansamblu, rezultatul fiind unul jucăuș și special.

Foarte speciale sunt și stegulețele special concepute cu mesaje personalizate pentru a completa deliciile unui candy bar anunțat cu mare fast și de opisurile în varianta mini cu mesaje speciale, de tipul „Viața e dulce!” sau personalizate cu numele mirilor.

Stegulete cu text special personalizat

Mărturiile, un simbol special al prezenței celor dragi la eveniment pot fi astfel și o amintire ce este în același timp foarte utilă, semnele de carte personalizate cu un citat special, grafica în acord cu invitațiile de nuntă alese și datele ce conțin numele mirilor și data evenimentului fiind cu siguranță o amintire nemaipomenită.

Opisuri, stegulete, marturii tip semne de carte, place carduri si invitatii de nunta Cafea cu zahar personalizate

Bineînțeles, nicio petrecere cu ar avea farmec în adevăratul sens al cuvântului fără place carduri sau plicuri de bani. Acestea sunt concepute într-o versiune mai veche a modelului existent pe site, astfel că avem o copertă specială de culoare maro și un insert special de culoare ivoire cu numele mirilor, urarea pentru invitați și spațiul punctat prevăzut pentru a scrie numele invitaților.

Place cardul are un buzunar interior lipit la ambele capete astfel îndeplinind cu succes și rolul de plic pentru bani.

Modelul grafic este așadar unul extrem de permisibil, iar combinația de culori clasică îl face cu atât mai simplu și ușor de integrat astfel încât rezultatul final să fie unul de excepție.

Prin urmare, o grafică excelentă și sigură, o variantă demnă de urmat poate să fie inspirată chiar din chestiunile de rutină ce v-au devenit pasiune și plăcere. Așa cum v-am prezentat mai devreme, chiar și cafeaua dimineților vă poate fi un minunat sfetnic atunci când luați decizii pentru cea mai importantă seară a vieții de cuplu.

Invitația de nuntă este cea care dictează notele finale ale decorului pentru sala de evenimente și asta deoarece în funcție de grafica acesteia este bine să fie alese și celelalte elemente de papetărie. Dacă nu există un model grafic dorit, știți bine, odată ce v-ați gândit la un model special personalizat singura noastră grijă este aceea de a crea o grafică coordonată și pentru celelalte accesorii de papetărie.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Altfel de Invitatii
Product Name
Set complet nunta Cafea cu zahar personalizat
Price
RON 59
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro