Proiecte curente

Candy bar-ul si accesoriile sale

Un eveniment reusit presupune accentuarea detaliilor scumpe. Intampina-ti invitatii cu un candy bar de vis! Pentru a spune povestea voastra mai departe, invitatii trebuie sa fie impresionati de alegeri originale si distincte. In combinatii extravagante, dulciurile sau fructele, in functie de preferinte, vor fi un element de senzatie.

Un candy bar bine punctat si spectaculos are nevoie de accesorii fine care sa il puna in evidenta, de accea am creat stegulete, etichete, afise decorative, mini afise, ghirlande si conuri de hartie.

Ghirlanda prevesteste festivitatea, fiind ideala in accesorizarea si personalizarea candy bar-ului si celebrarea unui eveniment de mare amploare.

 

Ghirlanda candy bar sub forma de triunghiuri este legata cu un snur de satin si indica numele mirilor, putand fi personalizata - altfeldeinvitatii.ro
Ghilanda candy bar personalizata – altfeldeinvitatii

 

Frumusetea candy-barului consta in coordonarea dulciurilor cu aranjamente si tematici precum si in multitudinea formelor sale. Accesoriile candy bar-ului sunt reprezentate de elemente de papetarie precum si de borcanele, bomboniere si platouri speciale.

 

Borcanul candy bar este elegant si are o forma speciala, ideal pentru punerea dulciurilor - altfeldeinvitatii.ro
Borcan candy bar – altfeldeinvitatii

 

O masa imensa plina cu dulciuri, prajituri si decoruri somptuoase constituie preludiul catre o nunta de vis. Candy bar-ul este un trend ce nu poate fi evitat, atragand privirile si indulcind invitatii.

Detaliile care scot in evidenta nuntile stilate si bine organizate sunt reprezentate de asortarea dulciurilor cu tematica aleasa de miri, de steguletele care indica sortimentele de dulciuri sau mesaje personalizate, dulci, de etichete stralucitoare ce ofera indicatii asupra aromelor. De asemenea, am creat stegulete rotunde, jucause si sugestive, mini afise candy bar, toate putand if asezate pe mese, pentru a reamintiti invitatilor deliciile servite.

 

Stegulete rotunde candy bar folosite in decorarea platourilor cu dulciuri - altfeldeinvitatii.ro
Stegulete rotunde candy bar – altfeldeinvitatii
Eticheta candy bar este expresiva si indica numele prajiturilor, putand fi atasata pe borcanele cu dulciuri - altfldeinvitatii.ro
Eticheta candy bar – Altfel de invitatii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conurile de hartie sunt utilizate de cuplurile moderne pentru petale, conffeti, dulciuri, flori de lavanda, iar afisele candy bar au atat rol practic de a scoate in evidenta prajiturile si bomboanele delicioase, cat si artistic, conferind o nota de rafinament.

Conurile de hartie sunt speciale si au un decor elegant, cu imprimeuri jucause - altfeldeinvitatii.ro
Conuri de hartie – altfeldeinvitatii
Conuri de hartie in nuante deschise de culori si imprimate expresiv - altfedeinvitatii.ro
Conuri de hartie – altfeldeinvitatii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In aranjamente spectaculoase, candy bar-ul nuntii tale poate varia in functie de locatie: intr-o locatie rustica se opteaza pentru dulciuri monocromatice, alaturi de papetarii decorate cu floarea soarelui, afise mari cu flori de camp, stegulete kraft si conuri imprimate.

Daca doriti o nunta intr-o locatie eleganta, atunci accesoriile candy bar-ului trebuie sa fie rafinate, in nuante pale sau contrastante, care sa lumineze sala si sa incante invitatii prin bombonierele, platourile, conurile si etichetele special realizate.

 

Platoul de sticla este un element central al candy bar-ului, avand picior si fiind plat - altfeldeinvitatii.ro
Platou de sticla – Altfel de invitatii

 

Indiferent de aranjamentele salii de nunta, de tema, anotimp, personalitate, va punem la dispozitie o gama larga de elemente aditionale deosebite, create pentru a infrumuseta design-ul si a impresiona invitatii. In ceea ce priveste asortare prajiturilor cu etichetele, cuplurile vor avea parte de mari surprize la vederea combinatiilor de culori, imprimeuri si decoruri. Afisele si mini afisele sunt speciale si contrastante, intregind atmosfera. De asemenea, mirii opteaza pentru aceste elemente cu scopul de a nuanta candy bar-ul sau fruit bar-ul.

 

Afisul candy bar este atractiv si contrastant, atragand privirile - altfeldeinvitatii.ro
Afis candy bar – altfeldeinvitatii
Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro