Inspiratie si invitatii

Constelații – invitație personalizată de la negru la albastru

Invitațiile pentru nunta ta nu trebuie să fie cele mai complexe, însă este neapărat ca acestea să vă reprezinte. Pe amândoi, pe cât mai mult posibil. Și plecând de la un model simplu și de impact, precum este cel al invitației Constelații. Plecând de la un model atât de simplu, este foarte ușor să personalizăm astfel încât să fie un rezultat perfect.

Pasionați de astrologie, înnebuniți după un serial din care nu pierdeți niciun episod… Puteți să puneți „pe hârtie” absolut tot ce vă place și astfel să personalizați invitația de nuntă. Plecând de la un model de invitație care se aproprie cât mai mult de ce vă doriți, doar câteva modificări îl vor face să fie perfect.

Cum am personalizat invitația Constelații

Clienții noștri și-au dorit o combinație specială. Ceva care să facă trimitere la serialul lor preferat, Anatomia lui Grey, adaptat tematicii evenimentului – Galaxy și câteva accente marine. Un model creat pentru o petrecere la malul înspumat al mării.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie pentru nunta Constelatii personalizata in nuante de albastru – www.altfeldeinvitatii.ro

Pasul 1

Am plecat de la modelul invitației Constelații. O invitație simplă, pătrată, cu un aspect ce pare pictat. Pe coperta modelului standard regăsim simbolul zodiei și dedesubt zodia partenerilor.

Pentru modelul personalizat nuanțele gri-auriu orange-negru-alb au fost înlocuite cu nuanțe vesele de bleumarin-alb-auriu orange. Acesta este de fapt un prim pas al schimbării și poate unul dintre cele mai importante.

Pasul 2

Rămânem tot la copertă. Citatul standard de pe copertă a fost mutat în partea superioară a invitației. Au fost păstrate semnele zodiacale ale mirilor, însă sub acestea au fost trecute chiar numele partenerilor.

Pasul 3

La interior au fost adăugate doar câteva elemente cu specific maritim, aurii. În rest, modelul este precum cel standard, cu excepția nuanțelor utilizate.

Unde nu am intervenit deloc

La dimensiuni, precum și plicul special inclus în prețul invitației, nu s-au făcut modificări deloc. Ca dimensiuni, invitațiile au avut aproximativ 14 x 14 cm. Plicul special este unul standard, potrivit modelului.

Calitatea materialelor și tipul copertei folosite pentru modelul personalizat sunt aceleași precum cele de la modelul de bază. Calitatea premium este de fiecare dată întâlnită la produsele noastre, fără excepție.

Modelul invitației este unul clasic, fiind o invitație ce se pliază în două.

Invitatii de nunta Constelatii personalizate

Culoarea potrivită pentru evenimentul vieții tale! Invitațiile pentru nuntă 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒆𝒍𝒂𝒕𝒊𝒊 personalizate prin înlocuirea culorii de bază cu un albastru intens, puternic, plin de semnificații. 💕#Altfeldeinvitatii #invitatiinunta #nunta #invitatienunta #invitatii #invitatie #invitatiialtfel #LivrareInToataTara

Publicată de Altfel de invitatii pe Joi, 12 martie 2020

Depunem de fiecare dată toate eforturile pentru a obține invitația de nuntă mult visată. Culorile pot fi modificate de fiecare dată conform indicațiilor și dorințelor dumneavoastră. La nivel de accesorizare putem din nou să intervenim prin înlocuirea, modificarea, adăugarea sau înlăturarea unui accesoriu. Punem la dispoziție mai multe tipuri de accesorizare, acestea fiind preluate de la celelalte modele de invitații de nuntă existente pe site. Cu ștras, fundiță, papion, cutie pentru invitație sau alte modele de plic putem reîntregi povestea voastră.

Cum este și cazul invitației Constelații personalizată în nuanțe de albastru, tematicile mixte pot fi o minunată ocazie pentru a vă pune pe hârtie dorințele. Separat sau toate la un loc, veți avea parte de consultanță din partea noastră pe toata durata colaborării.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie de nunta Constelatii personalizata
Price
RON 4,5
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro