Cum personalizez?

Personalizarea obiectelor noastre de papetarie este foarte simpla. Analizati modelele propuse de noi pe www.altfeldeinvitatii.ro si alegeti unul sau mai multe care va atrag atentia in mod special. Extrageti apoi fiecare element care va place, tinand cont de: dimensiune, elemente grafice, panglici, strassuri si oricare alt accesoriu. Puneti la punct o paleta coloristica potrivita temei nuntii dumneavoastra sau oricaror alte criterii de care doriti sa tineti cont.

Puteti opta pentru combinarea unor modele, schimbarea culorii cartonului, panglicii, modelelor imprimate, inlocuirea unor accesorii cu altele, inspirandu-va din modelele si paletele coloristice propuse de noi.

Rezultatul pe care il veti obtine va fi cu siguranta unic si va raspunde tuturor cerintelor pe care le aveti. Investiti imaginatie in invitatiile dumneavoastra si oaspetii vor fi impresionati si nerabdatori sa asiste la un eveniment care se anunta inca de la inceput a fi creativ si planuit cu grija.

Dupa ce v-ati hotarat asupra tuturor detaliilor trimiteti-ne un mail la contact@altfeldeinvitatii.ro in care sa ne explicati, cu cat mai multe amanunte, ceea ce doriti sa obtineti.

Noi vom analiza cu atentie mailul si, in cazul in care avem nevoie de lamuriri suplimentare, va vom contacta telefonic sau tot prin mail.

Urmarind cerintele dumneavoastra, vom fabrica mostre si va vom trimite poze cu noile modele rezultate. In cazul in care doriti sa le examinati in realitate, va putem oferi mostra realizata.

Toate operatiunile de personalizare sunt GRATUITE, insa prelungesc termenul de livrare cu cateva zile. Comanda minima este stabilita in functie de complexitatea personalizarii.

Realizati o nunta de vis alaturi de noi!

Ne puteti gasi oricand pe magazinul de invitatii

Ne puteti contacta telefonic la +40772101745

Invitatii Altfel

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *