Proiecte curente

De ce ar trebui sa daruim de fiecare data felicitari?

A oferi un cadou inseamna a multumi, a aprecia sau a impresiona. Un cadou trebuie gandit, lucrat si corelat cu sentimente si emotii.

Felicitarile nu sunt simple hartii cartonate, si nu vor putea fi inlocuite de mesajele trimise prin tehnologia moderna. Importanta felicitarilor este desavarsita, creeaza o corespondenta si indulceste fiecare rand scris. In cutia postala, langa un cadou sau un buchet de flori, se remarca prin scrisul de mana si cartonul colorat, ce insenineaza ziua celui/ celei care o  primeste. Felicitarea presupune timp sacrificat, mesaje speciale, emotie, cuvinte expresive si amintiri. Frumusetea acesteia consta in asteptarea unui raspuns, in pastrarea unei relatii, in aspectul deosebit si potrivit destinatarului.

Tipologia felicitarilor este simpla si de efect: specifice evenimentelor onomastice, felicitari pentru sarbatori: Craciun si Paste, felicitari daruite in semn de multumire, de apreciere, felicitari pentru 8 martie, sau orice alta data remarcabila. Diversitatea felicitarilor poate fi interpretata si din punct de vedere estetic, referindu-ne la imagini, ilustratii,decoruri tipice evenimentului celebrat.

Mesajul felicitarii constituie o amintire atat pentru expeditor cat si pentru destinatar, si aduce zambet si bucurie celor dragi. Felicitarile pot fi oferite fara a astepta o ocazie speciala, din iubire pentru cei dragi.

Oferim felicitari pentru a-i face fericiti pe cei apropiati, pentru a le reaminti cat de importanti sunt pentru noi, pentru a nu pierde legaturile cu ei.

De exemplu felicitarile daruite de 8 martie nu presupun o obisnuinta, ci o traditie. Traditie inseamna lucruri realizate din suflet si emotii transmise mai departe. Ziua mamei sau a femeii este renumita prin primirea florilor si a felicitarilor expresive. Felicitarile le vor face sa se simta speciale, rasfatate, iubite pentru ceea ce sunt.

Practice si originale, felicitarile ocupa un loc aparte atunci cand se apropie un eveniment important, de mare amploare si cand dorim sa-i facem fericiti pe cei dragi.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro