Inspiratie si invitatii

Echilibrul perfect regăsit în combinația negru și gri – papetărie selectă pentru nuntă

Ați auzit poate și dumneavoastră de principii precum echilibru perfect sau de YIN și YANG. Poate nu chiar la nivel de înțelepciune chinezească, dar cumva armonia este cea spre care tindem în toate aspectele. O fi și nunta, zicem, o ocazie așa de specială că merită să urmeze principii legate de echilibru? Ba bine că nu! Chiar este indicat ca în deciziile de cuplu privind acest eveniment să fiți cât se poate de echilibrați și cumpătați. Și iată, un echilibru perfect a fost atins și prin personalizarea setului complet de papetărie New York.

New York-ul este poate unul dintre cele mai pline de lumină și culoare orașe. Asta nu înseamnă că în întunericul nopții nu există și echilibru, ci dimpotrivă. Acolo unde lumina galbenă e prea puternică, lumina albă preia conducerea. Pentru setul de papetărie aflat în discuție, accentele decorative de culoare galbenă sunt înlocuite de un gri deschis și plăcut. Negru și cenușiu fac casă bună, în echilibru, ca cele două elemente chinezești.

Invitatie personalizata, meniu, place card si numar de masa New York in nuante de gri – www.altfeldeinvitatii.ro

Nuanțele de bază ale setului au fost astfel înlocuite, numerele de masă, meniurile și place cardurile beneficiind cu bucurie de acestă schimbate de look. Totuși, de cele mai importante schimbări a avut parte invitația de nuntă. Invitația de nuntă New York a renunțat la forma specială a modelului de bază și a îmbrățișat o formă clasică, având marginile ușor rotunjite. Culorile folosite pentru invitație au fost de asemenea, negru și gri. O combinație liniștitoare și deosebită în toate aspectele, completată de un plic special alb sidefat.

New York in combinatia de negru si gri

Ca dimensiuni, invitația are aproximativ 10 x 15 cm și în această formulă de prezentare. Și celelalte accesorii de papetărie din set păstrează dimensiunile și caracteristicile modelului standard.

Gri e o vedetă a tuturor combinațiilor de culoare

Acesta nu este însă singura personalizare de care a avut parte acest model, o altă variantă fiind cea de roz pal și gri. Aici însă modelul a suferit modificări și în privința materialelor utilizate, dar și a modului de prezentare al acestora. Cartonul folosit a fost unul alb mat, meniurile fiind special create pentru a fi integrate într-un șervet. Printate față-verso, meniurile New York roz pal și gri au oferit un suflu nou și plăcut decorului.

Plicurile de bani, speciale și ele, au desăvârșit povestea în nuanțe pastel.

New York personalizat in nuante de roz pal si gri deschis

New York, New York, fabulosul oraș după care se întorc toate privirile este scuza perfectă pentru un decor de nuntă inedit. Modelul grafic simplist face posibilă această versatilitate coloristică a papetăriei.

Modelele seturilor de papetărie de pe site sunt personalizabile conform dorințelor și gusturilor dumneavoastră. Acest lucru intuim că este deosebit de important pentru dumneavoastră, întrucât sălile de evenimente sunt foarte diferite între ele. Și pentru noi este important ca produsele noastre să vă îndeplinească toate așteptările.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro