Inspiratie si invitatii

Eleganta contemporana personalizata

Eleganta contemporana este o invitatie moderna, originala, potrivita atat nuntilor cat si petrecerilor. Se potriveste oricarui tip de personalitate, intrucat contine o gama larga de detalii: model grafic elegant panglica de satin usor jucausa si stralucitoare, fundal alb de contrast,toate aplicate pe cartonul mov. Culoarea mov indica luxul, pasiune, distinctie, astfel incat invitatia completeaza decoruri scumpe si pline de viata.

Invitatia de nunta Eleganta contemporana contine un imprimeu damask, in culori de mov si alb - altfeldeinvitatii.ro
Invitatii de nunta Eleganta contemporana – altfeldeinvitatii

 

 

Fiind foarte apreciata, invitatia a fost personalizata prin modificarea paletei coloristice: Eleganta contemporana crem-ivory. O noua invitatie, insa acelasi mister! Personalizarea elementului de papetarie s-a dovedit a fi splendida, emanand caldura si luminozitate. Tematicile abordate sunt vaste: glamour, romantica, la cort, medievala, moderna, jucausa.

Eleganta contemporana crem - ivory este speciala si dulce, conferind luminozitate - altfeldeinvitatii.ro
Eleganta contemporana crem – ivory – altfeldeinvitatii

 

Cuplurile cu imaginatia bogata doresc sa isi puna amprenta asupra papetariilor de nunta, de accea le oferim sansa de a le personaliza.

Eleganta contemporana cu fluturi a fost personalizata, mirii dorind schimbarea culorilor, a graficii, pastrand doar forma cartonului si repartitia texturii si a design-ului. De contrast, vesela,  jucausa si eleganta, invitatia de nunta este accesorizata cu fluturasi crem si maro. Decorul este separat de textul propriu-zis printr-o linie crem, ce inlocuieste panglica de satin din invitatia originala.

Invitatie de nunta Eleganta contemporana cu fluturi este atragatoare si unica, fiind decorata cu fluturasi maro- altfeldeinvitatii.ro
Papetarie de nunta Eleganta contemporana cu fluturi – altfeldeinvitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro