Blog – Altfeldeinvitatii

Eticheta-marturie Pictura abstracta pentru sticla de vin

Marturiile de la evenimente au tot evoluat de-a lungul timpului, de la saculeti cu bombonele, pana la mici recipiente cu miere sau felurite plante. Desi interesul acordat de tinerele cupluri acestor mici detalii este din ce in ce mai mic, aflati ca e posibil ca ideea sa va displaca sau sa nu va starneasca interesul doar pentru ca nu ati gasit inca ceea ce se potriveste evenimentului dumneavoastra. In acest sens, aparem in ajutorul dumneavoastra cu solutii noi: etichete-marturie ce pot fi atasate pe sticlele de vin, cu un model grafic in concordanta cu setul complet de papetarie comandat.

 

Setul complet de papetarie pentru nunta Pictura abstracta este unul cu un design modern si chenar cu forme geometrice pentru incadrarea textului

 

Eticheta-maturie pentru sticla de vin Pictura abstracta prezinta un design grafic cu fundal in nuante pastelate de roz si un chenar cu forma geometrica menit sa incadreze numele mirilor si data nuntii. Alaturi de meniu, place card, numar de masa si invitatia de nunta Pictura abstracta, eticheta-marturie completeaza decorul salii de evenimente intr-un mod simplist si unic, costurile fiind reduse.

 

Eticheta marturie pentru sticla de vin Pictura abstracta

 

Eticheta marturie pentru sticla de vin este special creata pentru a infrumuseta si a completa decorul salii de evenimente, ramanand ca amintire pentru invitati. Realizata pe o hartie subtire sidefata, eticheta pentru sticla de vin are dimensiunile de aproximativ 12 x 10 cm. Pentru a fi atasata, eticheta este prevazuta cu un adeziv pe spate, astfel incat aceasta poate fi amplasata conform dorintelor dumneavoastra.

De asemenea, in functie de modelul ales de dumneavoastra pentru invitatii sau alte accesorii de papetarie existente pe site, eticheta-marturie pentru sticla de vin poate fi realizata astfel incat sa prezinte acelasi model grafic cu cel al setului de papetarie ales.

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra.

Fiecare dintre accesoriile existente pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Exit mobile version