Proiecte curente

Fii îndrăzneață la nunta ta! Roz, bronz, argintiu, toate în același set de papetărie

Vedetele seturilor de papetărie pentru nuntă din acest an au fost… cam toate produsele cu sigilii. Până și anul ce vine pare să îndeplinească aceste așteptări și invitațiile cu sigiliu rămân în trend. Formele speciale, inserturile, accesorizarea în sine fac produsele noastre deosebite. Totuși, fie că vă doriți să aveți un model unic de invitație sau pentru că modelul standard nu se potrivește întocmai decorului, puteți apela la personalizări.

Modelul preferat al clienților noștri ce conține sigiliu este cel al setului complet Sigiliul timpului. Pentru a fi personalizat a fost ales cel în nuanțe de gri. Ca detalii contrastante, culoarea pentru fonturi a fost înlocuită cu un roz bombonicios. Mult mai jucăuș, potrivit unui decor plin de voioșie și culoare, setul personalizat astfel este foarte versatil. Modelul se potrivește într-un decor pastel și combinații de roz și argintiu, dar și în cadrul unei petreceri de botez.

ROZ ȘI ARGINTIU – VESEL ȘI ZGLOBIU

Papetăria de nuntă este de nelipsit pe mesele invitaților. Suporturile pentru aranjamentele florale în nuanțe argintii vor fi completate de setul Sigiliul timpului argintiu. Rezultatul este unul prețios, aspectul final al meselor fiind unul îngrijit și special. Este important ca toate elementele de papetărie să emane eleganță și să reușească să scoată în evidență toate detaliile de pe mese.

Meniuri și numere de masă Sigiliul timpului argintiu personalizat in nuante de roz

Astfel, după cum aminteam, setul de bază în nuanțe de argintiu a beneficiat de o personalizare prin înlocuirea culorii pentru text. Numerele de masă, meniurile și plicurile de bani au căpătat astfel o nuanță de roz închis.

Numar de masa Sigiliul timpului personalizat cu nuante de roz

Printurile de culoare roz sunt realizate pe inserturi din hârtie subțire de calc, iar apoi asamblate pe o copertă specială sidefată de culoare argintie. În completarea modelului și desăvârșirea acestuia, un sigiliu cu model în nuanțe de bronz fixează insertul de copertă.

Papetarie de o calitate superioara – Sigiliul timpului argintiu personalizat

Vă doriți o altă nuanță? Puneți creativitatea în balanță

Dacă totuși nici textul negru, nici sugestia de personalizare cu roz nu vă face cu ochiul, noi putem să însuflețim modelul cu o nuanță diferită. Dacă roșu, albastru verde sau orange sunt nuanțe ce vă plac sau dacă aveți o altă culoare în minte, nu trebuie decât să ne comunicați preferințele. Vom depune tot efortul pentru a vă îndeplini așteptările.

Este bine totuși să luați în calcul și dacă nuanțele dorite se potrivesc cu cele două nuanțe ale coperților sau măcar să ne întrebați dacă este posibilă înlocuirea nuanței copertei cu o alta, în funcție de stocul existent.

Sigilii, coperți de calitate superioară, inserturi deosebite și o incredibilă experiență a unei papetării calitative, numai bună de păstrat ca amintire.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro