Proiecte curente

Flora si fauna padurilor tropicale: inspiratie pentru nunta voastra

Iubitorii de plante, de natura si de frumos, care doresc sa organizeze o nunta in aer liber sau care organizeaza intregul eveniment in jurul unei tematici putin mai wild, naturala, cu aranjamente florale ce contin mai multa verdeata, pot personaliza fiecare aspect al nuntii lor, incepand cu seturile de papetarie pentru nunta: invitatiile de nunta, place cardurile cu numele invitatilor ce pot servi si pe post de plic de bani, numerele de masa si meniu, lucruri care nu pot lipsi din organizarea unui eveniment asa cum se cuvine.

In acest sens, setul complet de papetarie pentru nunta Padure tropicala, realizat pe un carton sidefat ce cea mai buna calitate prezinta elemente  naturale, plante, pasari, evidentiate prin culori vii, in combinatie cu verdele intens.

Varianta de baza a modelului prezinta frunze de monstera si palmier, care ne pot trimite cu mare usurinta intr-o poveste inspirata din aerul salbatic si linistitor, libertin al padurilor amazoniene sau a unei jungle tropicale.

Set complet papetarie nunta Padure tropicala
Set papetarie nunta Padure tropicala

Simplist realizate, mai ales datorita dominantei cromatice a albului, invitatiile ies in evidenta tocmai prin farmecul deosebit al frumusetii naturii.

Invitatie de nunta Padure tropicala
Invitatie de nunta Padure tropicala pentru nuntile cu tema natura, nunta la cort

Invitatiile, realizate in concordanta cu setul complet de papatarie, prezinta dimensiunile de aproximativ 10 x 15 cm, avand inclus in pret si un plic special, iar textul este menit sa scoata in evidenta numele mirior prin fontul elegant folosit. Un mix de eleganta si farmec natural.

Ca varianta alternativa, modelul invitatiei poate fi personalizat cu accente si mai pline de culoare, cum este cazul invitatiilor carora li s-a adaugat la modelul initial o floare, Pasarea paradisului, pentru un plus de farmec.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatiile de nunta Padure tropicala, personalizate cu floarea Pasarea paradisului, Strelitia

 

Invitatii de nunta personalizate
Invitatii de nunta cu Pasarea Paradisului, din setul complet de papetarie pentru nunta Padure Tropicala

O alta varianta gandita pentru un eveniment jucaus poate fi aceea de a ilustra pe modelul invitatiei o pasare flamingo, ca sa trecem fiecare accesoriu de papetarie prin… minunata flora si fauna. Combinatiile de roz si verde, precum si ideea ilustrata de cele doua pasari, ce s-au reunit sub numele iubirii, scot invitatiile din anonimat.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatii de nunta Padure tropicala personalizate cu pasarea Flamingo

 

Invitatii de nunta Padure tropicala
Invitatii de nunta personalizate, cu inspiratie culeasa din modelele ilustrate de jungla amazoniana, cu plantele si pasarile ei.

Setul complet de papetarie poate fi modificat astfel incat sa corespunda in totalitate cerintelor dumneavoastra. Iar pentru a va putea convinge de alegerea facuta, noi va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a invitatiei din setul complet de papetarie Padure tropicala.

Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro