Proiecte curente

Fulgi de nea cu fundal roz – invitație personalizată pentru o petrecere 2 în 1

Un eveniment cu dublă semnificație necesită întotdeauna o atenție sporită. E important și sezonul în care se desfășoară evenimentul. Cam în aceeași măsură în care este important pe cine invitați. Și pentru că trebuie să vă gândiți la toate și să le oferiți celor dragi o experiență specială, alegeți invitația de nuntă și botez. Din timp, adică.

Nouă ne plac extrem de mult evenimentele din sezonul rece. Au ceva al lor și parcă ne transmit o emoție aparte. Mai ales că de cele mai multe ori clienții vin cu idei de personalizare nemaipomenite. De un astfel de tratament special a avut parte și invitația Fulgi de nea.

Modelul standard al invitației este exclusiv destinat evenimentelor din perioada iernii. Fundal în nuanțe de albastru deschis, fulgi de nea albăstrui și accesoriu tip fundiță special. E o invitație cu un model sugestiv și jucăuș, însă totuși nu foarte permisiv.

Invitatie nunta Fulgi de nea – varianta clasica

Vorbind totuși și de fața nouă a modelului invitației, acesta poate fi ajustat la nivel cromatic. Tocmai prin această schimbare a trecut și Fulgi de nea.

Petrecere 2 în 1 iarna

Ne-am lăsat plăcut surprinși de dorința clienților noștri de a schimba culoarea fundalului în roz. Abia după ce am primit textul invitației am înțeles și de ce această dorință. Evenimentul avea în vedere o petrecere 2 în 1, de nuntă și botez.

Botezul unei fetițe, împreună cu unirea destinelor părinților, într-o poveste minunată de iarnă.

Ne-a înduioșat experiența extrem de mult. Nuanța bleu din fundal a fost înlocuită cu una de roz pal. Invitația în sine a fost realizată tot dintr-o copertă specială, albă, sidefată. Și eticheta de pe copertă, cu numele, a fost ajustată astfel încât să se potrivească modelului personalizat. Fundița a fost realizată, la fel ca în modelul standard, dintr-un șnur argintiu strălucitor.

Modelul personalizat al invitatiei Fulgi de nea se potriveste de minune petrecerilor cu tematica 2 in 1.

Ca dimensiuni, invitația are aproximativ 14 x 14 cm. Totodată, sistemul de prindere o face perfectă pentru a fi dăruită exact așa și nu aveți nevoie de un plic special. Dacă totuși vă doriți să dăruiți celor dragi invitația într-un plic, acestea pot fi achiziționate separat.

Invitatie Fulgi de nea personalizata cu fundal roz

Modelul standard poate fi personalizat în zeci de variante. Dacă vă doriți un alt fel de panglică sau dacă v-ați gândit la o altă cromatică pentru acest model, vă putem oferi tot suportul necesar în acest sens. De asemenea, pentru adăugarea sau îndepărtarea unor accesorii, la fel, modelul poate suferi modificări.

Suntem maleabili, ne pliem pe dorințele dumneavoastră și încercăm să vă oferim accesoriile perfecte de papetărie pentru evenimentul dumneavoastră. Împreună reușim să facem cele mai frumoase personalizări!

Și bonus, vă oferim imaginea How It’s Made a acestui model personalizat.

Invitație de nuntă Fulgi De Nea personalizată – How It's Made!

Poate v-ați întrebat cum iau naștere produsele #altfeldeinvitatii. E momentul să facem o dezvăluire! 🔥 Invitația Fulgi de nea personalizată vă oferă o imagine din „căsuța” noastră.♥️ După ce personalizăm produsele conform dorințelor dvs., „cuptorul” magic imprimă modelul pe cartoanele speciale. 💝 Apoi urmează tăieturi și biguiri ce dau forma finală a modelului. 😍♥️ Cel mai important pas este cel al #accesorizării realizată manual, individual, pentru că fiecare #invitație merită o atenție specială. 🎀

Publicată de Altfel de invitatii pe Vineri, 15 noiembrie 2019
Summary
Personalizare
Service Type
Personalizare
Provider Name
Altfel de invitatii,
Iasi ,Romania- Telephone No.0772.101.745
Area
Printabile
Description
Botezul unei fetițe, împreună cu unirea destinelor părinților, într-o poveste minunată de iarnă, cu invitația Fulgi de nea. Nuanța bleu din fundal a fost înlocuită cu una de roz pal. Invitația în sine a fost realizată tot dintr-o copertă specială, albă, sidefată. Și eticheta de pe copertă, cu numele, a fost ajustată astfel încât să se potrivească modelului personalizat. Fundița a fost realizată, la fel ca în modelul standard, dintr-un șnur argintiu strălucitor.

Pagini: 1 2

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro