Inspiratie si invitatii

Glamour – o invitație luxoasă, verde-aurie

Trăiește o experiență glamouroasă cu o invitație de nuntă specială, personalizată după bunul plac. Modelul setului complet de papetărie pentru nuntă Glamour s-a bucurat de o schimbare de nuanțe, grafica de bază fiind păstrată. Iată cum o simplă înlocuire a culorilor oferă un farmec de zile mari!

Iată de la ce am pornit:

Invitatii glamouroase pentru nunti frumoase
Setul complet de papetarie pentru nunta ce cuprinde meniul, numerele de masa, place card-urile cu numele invitatilor si invitatiile in stil Glamour

Culorile sălii de evenimente ne dictează de cele mai multe ori modul în care ne alegem aranjamentele florale și toate celelalte accesorii. Dacă nuanțele sunt neutre, atunci este foarte ușor să te joci cu ele. Dacă nu, există un fel de restricție în această privință.

Iată că o sală de nunți în nuanțe aurii poate fi completată cu succes de o papetărie colorată. Chiar în nuanțe de verde și auriu. E drept că o nuanță clasică, așa cum este cea a modelului de bază Glamour este mult mai ușor de integrat. Cremul însă este ușor de înlocuit cu un verde plin de vitalitate. Combinat cu auriu, mixul este garantat unul perfect.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatii Glamour verde – www.altfeldeinvitatii.ro

Invitație – plic de bani – număr de masă

Pentru întregul set de papetărie s-au păstrat materialele de la modelul de bază. O copertă albă sidefată oferă suportul modelului personalizat. Un plic special completează modelul invitației printate față-verso.

Set complet de papetarie pentru nunta
Set complet de papetarie pentru nunta Glamour personalizat in nuante de verde

Plicul de bani, dar și numărul de masă au fost realizate pe același suport. Nuanțele de verde și auriul sunt evidențiate de coperta albă sidefată.

Invitația specială – piesa de rezistență

Modelul personalizat în nuanțe de verde se bucură de un print față-verso, coperta având un chenar alb subțire, de jur împrejur. Se păstrează nuanțele de negru pentru textul standard și de auriu pentru evidențierea locațiilor.

Grafica cât se poate de simplă pune în evidență nuanța de verde atât de deosebită. Coperta este cea mai încărcată, lăsând loc numai numelor mirilor frumos încadrate.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatii de nunta Glamour personalizate in nuante de auriu si verde

Pe verso, grafica este mult mai simplă, fiind axată spre partea de sus a modelului. În rest, textul negru și auriu este cel ce se evidențiază pe fundalul alb.

Ca dimensiuni, invitația are aproximativ 10 x 15 cm. Bineînțeles, invitația Glamour este completată de un plic special potrivit modelului.

Orice dorință poate deveni realitate în atelierul nostru. De la culori, până la forme și dimensiuni, aproape orice dorință poate deveni realitate.

Rămâneți pe blog pentru a vedea și alte modele de invitații de nuntă și seturi complete personalizate. Echipa altfeldeinvitatii.ro a pregătit de-a lungul timpului mai multe modele personalizate, iar rând pe rând, acestea vor fi dezvăluite și privirilor dumneavoastră. Cine știe de unde sare inspirația?

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie nunta Glamour personalizata
Price
RON 3,2
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro