Inspiratie si invitatii

Invitația Expresul dragostei turcoaz sau mov pentru nunta ta

Formele atipice ale invitațiilor de nuntă devin din ce în ce mai populare. Asta și pentru că inclusiv evenimentele de la noi au început să capete o formă asemănătoare celor de prin State. Și nu e de mirare. Trendurile din ce în ce mai jucăușe iau locul tradițiilor sau chiar sunt îmbinate cu acestea. În acest sens, Expresul dragostei poate fi invitația de perfectă pentru nunta ta. Totuși, de această dată vorbim nu despre una, ci despre două personalizări ale acestui model special.

Câteva detalii despre modelul standard

Înainte de a purcede în prezentarea celor două variante personalizate este important să începem cu modelul standard. Ca idee de bază, inclusiv la nivel grafic, invitația este inspirată din vechile călătorii cu trenul. Invitația este alcătuită din două inserturi alăturate printr-un sistem simplu, cu fundiță din sfoară. Ambele inserturi sunt printate față-verso, invocând o călătorie cu trenul.

În timp ce insertul principal este reprezentat de invitația de nuntă propriu-zisă, celălalt are mai mult un rol decorativ, secundar. Al doilea insert seamănă cu biletele de tren vechi și prezintă un rezumat grafic al textului invitației.

Materialele din care sunt realizate cele două inserturi sunt de calitate premium. În completarea lor vine și un plic special simplu.

Dar pentru a înțelege mai bine acest model vă puteți convinge doar observându-l în fotografiile de mai jos.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie nunta Expresul dragostei cu bilet de calatorie si plic special inclus
Verso invitatie de nunta Expresul dragostei
Verso invitatie de nunta Expresul dragostei si insert special

Expresul dragostei în nuanțe de mov sau lila

Trecem acum direct la prima personalizare adusă acestui model. Este vorba despre o personalizare ușor mai complexă adusă modelului. De această dată în prim-plan este schimbarea nuanței folosite pentru fundal și toate celelalte accente grafice. În adăugare au mai fost aduse câteva elemente florale discrete, alese special pentru a se potrivi cu tematica evenimentului și gusturile clienților.

Nuanța aleasă a fost așadar una de lila și mici accente mov, date de modelul cu un ușor degrade.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta Expresul dragostei personalizata in nuante de lila si mov, cu mici accente florale

Accentele grafice florale au fost amplasate în toate cele patru colțuri ale invitației, atât pe copertă, cât și pe verso.

Invitatie de nunta personalizata
Bilet de calatorie personalizat pentru invitatia Expresul dragostei in nuante de lila si mov

O altă modificare adusă acestui model este la nivel de accesorizare. După cum aminteam mai sus, modelul standard al invitației Expresul dragostei are o fundiță din sfoară. De această dată, fundița din sfoară a fost înlocuită cu una specială din satin de culoare lila. Un mix omogen de culori menit să îndulcească întregul aspect al invitației.

Invitatie de nunta personalizata
Sistem de prindere personalizat cu panglica din satin lila pentru Expresul dragostei, invitatia de nunta personalizata in nuante de mov

Desigur, acestei minunate personalizări i-a venit în completare și un plic special potrivit dimensiunilor și aspectului invitației.

Turcoaz e mereu mai simplu

În ultima vreme majoritatea personalizărilor au avut ca element central schimbarea de culoare. Și tot de cele mai multe ori, nuanța de turcoaz a fost adaptată pentru invitațiile de nuntă.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta Expresul dragostei personalizata in nuante turcoaz, cu sistem de prindere standard

Aici accesorizarea a fost păstrată precum în modelul standard, cu fundiță din sfoară.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta Expresul dragostei turcoaz

Și de această dată, tot plicuri potrivite au fost alăturate invitațiilor personalizate.

Nu s-au mai făcut alte adăugiri sau eliminări din tot ceea ce ține de modelul grafic. Această personalizare este, în esență, dată de schimbarea nuanței principale a modelului.

Voi ce culoare credeți că vi s-ar potrivi cel mai bine?

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie nunta Expresul dragostei
Price
RON 6,4
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro