Inspiratie si invitatii

Invitatiile de nunta Petrecere cu stil, personalizate

Fiecare eveniment reuseste sa iasa din anonimat intocmai prin micile detalii, iar pentru petrecerile glamour, unde cuvintele de baza sunt „eleganta” si „stil”, va prezentam un model de invitatie care poate fi caracterizat cu usurinta exact prin intermediul acestor cuvinte.

Personalizand invitatiile clasice care trimit la ideea de plic, fara insa a mai folosi acest accesoriu, usurandu-va munca, am regandit modelul Petrecere cu stil, alegand o cromatica inspirata dintr-un alt set de papetarie gandit de noi, Inima ta.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta in culori elegante, cu un design modern, actual, din carton de cea mai buna calitate

 

Invitatii de nunta personalizate
Setul de papetarie Inima ta, folosit ca sursa de inspiratie pentru invitatiile din seria Petrecere cu stil

 

Urmarind aceeasi tematica luxurianta si aceleasi note glamour, conturata de linii si irizatii fine de culoare neagra realizate cu un design de inspiratie marina ce contureaza textul invitatiei, modelul prezinta modificari mai ales in ceea ce priveste sistemul de prindere, intrucat acesta este realizat din carton special, fara a mai fi atasat cardul cu numele mirilor.

 

Invitatie personalizata
Invitatie de nunta eleganta, glamour, personalizata

 

Totodata, modelul este alcatuit din carton de calitate de culoarea nisipului, incadrandu-se perfect in tematica aleasa de miri si este prevazut cu sistem de inchidere realizat din trei parti principale, la care se adauga fasia cartonata menita sa ilustreze ideea de plic, incadrandu-se in dimensiunile standard de  11,5 x 16 cm.

Modelele pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra cromatice, la nivel de materiale folosite sau chiar din punct de vedere grafic.

Nu ratati sansa de a testa produsele noastre, intrucat garantam calitatea acestora si va punem la dispozitie o mostra gratuita!

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro