Inspiratie si invitatii

Invitatie CN1 personalizata cu stil

Invitatia de nunta CN1 – Un nou inceput este eleganta, in nuante tari de culori si cu detalii de efect. Se inchide intr-un mod deosebit, printr-un insert de pe coperta ce cuprinde numele mirilor si data nuntii. Usor contrastanta, datorita fundalului alb mat, decorat cu fluturi si flori, invitatia atrage privirile.

 

Invitatie de nunta CN1 - Un nou inceput este eleganta si contrastanta - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta CN1 – Un nou inceput

 

Inspirandu-se din invitatia Un nou inceput, un cuplu a dorit schimbarea nuantelor de culori, pentru a adapta invitatia creata la aranjamentele salii si la anotimp. Modificarile au fost subtile, insa culorile crem si mov au redat invitatiei un alt aspect si o alta aura. Stralucitoare si calda invitatia de nunta CN1 crem – mov, este ideala nuntilor  cu stil, rafinate, romantice, vintage, etc.

 

Invitatie de nunta personalizata CN1 crem-mov este dulce si stralucitoare - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta personalizata CN1 crem-mov – altfeldeinvitatii

 

O alta varianta a invitatiei originale CN1 este cea realizata prin combinarea cu invitatia Ciocozmeura, iar rezultatul este minunat. S-a pastrat modelul invitatiei Ciocozmeura, insa grafica a fost inlocuita cu florile si fluturasii din invitatia CN1. Punandu-se accent pe contrast, invitatia creata, a fost accesorizata cu o fundita albastra, diafana de satin. Chenarul ce contine numele mirilor si data nuntii este simplu si atragator, detaliile de design fiind combinate astfel incat sa confere candoare si luminozitate.

 

Invitatie de nunta CN1 combinata cu Ciocozmeura este foarte colorata si accesorizata cu fundita albastra de satin - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta CN1 combinata cu Ciocozmeura – altfeldeinvitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro