Inspiratie si invitatii

Invitatie de nunta Londra cu turnul Eiffel

Personalizarea invitatiilor presupune creativitate si gusturi, iar rezultatul trebuie sa fie in ton cu necesitatile si caracterul mirilor. Pentru a aduce un plus de stralucire si originalitate nuntii, permitem combinarea modelelor de invitatii, a graficii si a celorlalte elemente de design.

Invitatia de nunta Londra cu turn Eiffel a fost creata special pentru un cuplu elegant, pasionat de calatorii. Imbinand elemente de decor din invitatia de nunta Paris cu grafica si ideea de contrast din invitatia Londra, am reusit sa realizam o invitatie stilata si expresiva.

Frumoasa, rafinata si distinsa, invitatia este ideala pentru un eveniment de lux. Aparent simpla, invitatia incanta prin contrastul puternic dintre turnul si marginile mov si fundalul alb. Grafica este suava iar textul minimalist intensifica misterul celorlalte detalii specifice unei nunti: tematica, locatie, design etc. Combinatia accentelor englezesti cu cele frantuzesti este inedita si foarte apreciata pentru aerul romantic, pentru luminozitatea si caldura emanata.

Invitatie de nunta Paris pliabila in doua parti. Eleganta si in nuante de crem, roz si maro - altfeldeincitatii.ro
Invitatie de nunta Paris – altfeldeinvitatii
Invitatia de nunta Londra cu turnul Eiffel este artistica si expresiva, specifica temei calatoria - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Londra cu turnul Eiffel – altfeldeinvitatii.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invitatie de nunta creata prin combinarea a 2 modele de pe site
Invitatie de nunta creata prin combinarea a doua modele de pe site, pornind de la dorinta miresei
Setul de nunta Londra prezent la targul de nunti Ghid Mariaj 2012
Set de nunta Londra – altfeldeinvitatii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro