Inspiratie si invitatii

Invitatie de nunta Noi doi in diferite variante

Invitatia de nunta Noi doi este unica si foarte atragatoare. Moderna si eleganta, invitatia este potrivita cuplurilor pasionate de moda, de frumos si care doresc sa aduca un plus de veselie invitatilor si decorurilor. Papetaria de nunta indica tematica si personalitatea mirilor, de accea trebuie sa corespunda cu dorintele acestora. Design-ul invitatiei este contrastant, liniile albe si bordo subliniaza un cadru parfumat si natural.

Invitatia de nunta Noi doi in dungi este moderna si indrazneata - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Noi doi in dungi – altfeldeinvitatii

 

 

Usor jucausa si foarte expresiva, invitatia Noi doi a fost personalizata de cupluri indraznete, rezultatele fiind deosebite. Invitatia de nunta Noi doi ivoire caracterizeaza un cuplu rafinat care a dorit sa pastreze note de simplitate si sa completeze in mod perfect aranjamentele salii de nunta. Modificarile au fost de mare efect, invitatia inspirand caldura si luminozitate. Accesoriile de baza: buze si mustata au fost pastrate din papetaria originala, dovedindu-se a fi un simbol al iubirii.

 

Invitatia de nunta Noi doi ivoire, este personalizata. Calda si stralucitoare, invitatia este apreciata de cupluri - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Noi doi ivoire – altfeldeinvitatii

 

 

Un alt cuplu si-a pus amprenta asupra invitatiilor, personalizandu-le prin renuntarea la imprimeul dungat si schimbarea culorii din rosu in lila. Eleganta si dulce, invitatia Noi doi lila este contrastanta si intregeste un decor armonios. Potrivita oricarui anotimp, invitatia caracterizeaza nuntile cu stil. De asemenea, mirii au optat pentru un calendar cu rolul de a sublinia importanta zilei in care se va oficia nunta.

 

Invitatia de nunta Noi doi lila este pliabila in doua parti si accesorizata cu buze si musteata - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Noi doi lila – Altfel de invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro