Inspiratie si invitatii

Invitatie de nunta Ziua asteptata

Primul pas in organizarea nuntii il reprezinta trimiterea invitatiilor iar acestea trebuie sa ilustreze tema si personalitatea mirilor. Adauga un strop de magie nuntii tale si alege Papetaria Ziua asteptata, ideala pentru o nunta romantica intr-un castel sau local medieval. Stralucirea papetariei este conferita de culorile calde ivory si crem cu straluciri aurii, de accentele grafice in culori contrastante maro si grena si de fundita aurie din saten. Decorate in stil baroc cu monograme ce contin numele mirilor, elementele setului sunt delicate si surprinzatoare prin contrastele exceptionale.

Opulenta si gratioasa, papetaria de nunta se incadreaza perfect in orice aranjament al salii de nunta, fiind in concordanta cu necesitatile cuplurilor pasionate de accesorii medievale si antichitati.

Setul de nunta include invitatii, meniuri, numere de masa si place card-uri originale, specifice nuntilor cu tematica basm sau romantism. Destinata celor care doresc sa transforme nunta intr-un moment magic, papetaria Ziua asteptata contine detalii specifice povestilor de dragoste: culori pale de crem, ivory, fundite de saten, monograme.

Setul de nunta Ziua asteptata prezinta un design stralucitor si contrastant, accesorizat de fundite de saten - altfeldeinvitatii.ro
Set Ziua asteptata – Altfeldeinvitatii
Invitatia de nunta Ziua asteptata ivoire este sidefata si accesorizata cu o fundita aurie -altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Ziua asteptata – altfel de invitatii
Numarul de masa Ziua asteptata incanta prin contrastul puternic dintre cifre si conturul pal - altfeldeinvitatii
Numar de masa Ziua asteptata – altfel de invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro