Invitatie digitala

Cum poți avea propria invitație online?

  • Invitatia digitala propusa de noi nu este o simpla grafica cu text. Este o poza editata a invitatiei alese de dvs, pusa in scena cu decor, la fel ca pozele de prezentare de pe site. Textul dumneavoastra va fi lizibil si in prim plan.
  • Pasii de urmat sunt:
  • 1. Adaugă în coșul de cumpărături produsul Invitație online. La acest produs sunt postate cateva poze, cu titlu de exemplu. Invitatia digitala poate fi insa realizata cu orice model grafic de invitatie prezent la noi pe site.
  • 2. Imediat vei primi din partea noastră un e-mail de confirmare, odată ce plata a fost efectuată (cu cardul, direct pe site).
  • La acest mail trebuie să ne răspunzi cu textul dorit (să includă toate numele, locațiile, orele, precum și varianta de text aleasă în format Word ca atașament sau scris direct în e-mail) și, foarte important, numele sau codul de referință al modelului de invitație dorit. Dacă te consideri neinspirat în alegerea unui text pentru invitație, poți allege din modelele existente pe site: texte nuntătexte botez sau texte nunta&botez.
  • De aici preluăm noi tot și avem grijă ca modelul de text dorit să se așeze perfect în pagină. Îți vom trimite un e-mail cu textul așezat în pagină, ne vei semnala eventualele corecturi, iar dacă totul este bine…
  • Primești invitația online in format .jpg, cu un aspect asemănător fotografiilor de prezentare de pe site și o poți distribui deja celor dragi pe toate canalele favorite: Facebook Messenger, Whatsapp, Viber, Instagram, e-mail, etc.

Pe site poți găsi o gamă vastă de modele de invitații, atât pentru nuntă, cât și pentru botez. Din sutele de modele existente, cu siguranță unul este exact pe gustul tău.

Comanda invitatia digitala de pe altfeldeinvitatii.ro