Proiecte curente

Invitație nuntă Tradițională cu panglică tricoloră

Farmecul nunților cu specific tradițional e la fel ca-n basme. Poate nu ține petrecerea chiar trei zile și trei nopți, însă cu siguranță este o adevărată experiență. La nivel de tradiții, de bucate, de joc, parcă totul te îndeamnă să te bucuri cu adevărat de o astfel de petrecere. Poate tocmai de aceea din ce în ce mai multe cupluri aleg să facă o nuntă legendară, cum poate au făcut străbunii lor. Și ce invitație de nuntă se potrivește mai bine pentru un astfel de eveniment dacă nu invitația Tradițională?

Elementele cu specific tradițional ce alcătuiesc designul invitației sunt inspirate din portul popular românesc. La nivel grafic, aceste elemente se regăsesc în partea superioară și cea inferioară a invitației, sub forma unei borduri.

Forma invitației Tradițională este una foarte specială și te poate trimite foarte ușor cu gândul la un acordeon. Deși se pliază în trei, modul de prezentare al produsului este unul cu adevărat deosebit. Drept suport pentru forma specială este folosită o copertă de calitate premium, într-o nuanță contrastantă de roșu.

Sunt însă cupluri care-și doresc să aibă o invitație de nuntă unică. Așa se face că până și modelele tradiționale se bucură de personalizări. Și tocmai despre o nouă personalizare urmează să vă povestim.

Șnur diferit și font asortat

Modelul în sine al invitației nu a suferit modificări considerabile. În esență, toată personalizarea a pornit de la modelul panglicii. Dacă în modelul de bază avem o panglică roșie, subțire, satinată, în varianta personalizată avem o panglică tricoloră.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta Traditionala cu tricolor – www.altfeldeinvitatii.ro

Panglica tricoloră are un aspect mat, parcă țesut și se potrivește de minune modelului invitației.

Pentru a exista o concordanță între panglica specială aleasă și între modelul grafic al invitației, am modificat și nuanța fontului.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie Traditionala cu panglica tricolora si nuanta fontului contrastanta

Ușor contrastant, negrul ales pentru font se potrivește cu modelul grafic și accesorizarea și reușește să se evidențieze.

Altfel, toate celelalte detalii ale modelului sunt neschimbate. Dimensiunile sunt de aproximativ 11 x 16 cm, iar materialele utilizate sunt de calitate premium.

Modelul setului Tradițională a mai fost și în trecut personalizat, ba la nuanța panglicii, ba la nivel grafic pentru a se potrivi unui eveniment cu specific secuiesc. Există nenumărate variante pentru a vă crea papetăria perfectă pentru eveniment numai prin modificarea unor detalii ale evenimentelor de bază.

Invitatii speciale personalizate. Coperta maro si panglica tip fundita din satin – www.altfeldeinvitatii.ro
Invitatie nunta personalizata cu motive traditionale
Invitatie nunta traditionala cu specific secuiesc
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitație Tradițională personalizată cu șnur tricolor
Price
RON 4,9
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro