Proiecte curente

Invitatie personalizata Ciocozmeura

Invitatia Ciocozmeura se potriveste nuntilor elegante, usor jucause, la castel sau in sali somptuoase, special amenajate. Mirii care opteaza pentru aceasta invitatie sunt veseli, romantici si plini de viata.

Design-ul invitatiei este simplu dar expresiv, oferind detalii cu privire la tematica, stil, locatie si personalitate. Grafica este subliniata de culoarea bordo, indicand stilul baroc, retro, modern al evenimentului. In dungi ivory si crem, cu un chenar ce contine numele mirilor si data nuntii, papetaria este accesorizata cu o fundita grena de saten ce confera stralucire.

 

Invitatia de nunta Ciocozmeura contine un imprimeu minimalist accentuat de un chenar cu numele mirilor s o fundita de saten - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Ciocozmeura – altfel de invitatii

 

Personalizarea invitatiei presupune stil si creativitate, iar cuplurile care au dorit sa ofere originalitate papetariilor, au optat pentru modificarea anumitor detalii.

Papetaria Ciocozmeura cu fundita verde si floarea soarelui se distinge de invitatia de baza Ciocozmeura, prin elementele aditionale, ce subliniaza o alta tematica si un alt caracter.

Tema abordata este cea rustica, eleganta, cu tente vintage, ce indica o personalitate dominanta, plina de viata, iubitoare si calda. Fundita verde de saten este deosebita, atragatoare si contrastanta.

 

Papetarie Ciocozmeura personalizata cu fundita verde si floarea soarelui este rustica si colorata, accesorizata cu fundita de satin - altfeldeinvitatii
Papetarie Ciocozmeura personalizata cu fundita verde si floarea soarelui
Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro