Inspiratie si invitatii

Invitatie personalizata La castel

Invitatia de nunta Legamant a fost personalizata pe parcursul timpului in diferite moduri, fiind un element usor de modificat. Intregeste un decor colorat, dulce, elegant, modern, retro, glamour, formal si contrastant. Este accesorizata cu o fundita mov de satin, detaliu ce reflecta un caracter romantic. Design-ul invitatiei este inedit: un chenar in forma speciala, cu numele mirilor si data nuntii, grafica floarala, imprimeu mov cu buline albe si contraste usoare.

 

Invitatia de nunta Legamantul se pliaza in trei parti si este legata cu fundita de satin mov- altfel de invitatii
Invitatii de nunta Legamantul – altfeldeinvitatii.ro

 

Invitatia Apus printre ramuri este eleganta, in culori tari de verde si maro.  Ideala nuntilor glamour, si minimaliste, invitatia completeaza decoruri delicate si elaborate. Romantismul invitatiei este subliniat de porumbeii ce par a tine o inimioara cu numele mirilor.

 

Invitatia de nunta Apus printre ramuri este eleganta si accesorizata cu o panglica tip papion maro - altfeldeinvitatii.ro
Invitatia Apus printre ramuri – Altfel de invitatii

 

 

Combinand elemente din cele doua invitatii, am reusit sa realizam o invitatie unica, apreciata atat de miri cat si de invitati. Elementele aditionale sunt: conturul artisitic preluat din invitatia Legamant, alaturi de fundita de satin, florile si forma cartonului, precum si stilul glamour, porumbeii si inimioara din invitatia Apus printre ramuri. Pentru a indeplini in totalitate dorintele mirilor, care au organizat evenimentul intr-un castel, am inlocuit numele mirilor din chenar cu schita unui castel, iar pentru a indica motivele romantice am decorat coperta cu porumbei, flori si inimioare.

Foarte frumoasa si pasionala, invitatia personalizata insumeaza teme si motive romantice, medievale si colorate.

Invitatie personalizata La Castel - Legamanat si Florile dragostei este unica si foarte eleganta - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie personalizata La Castel – Legamanat si Florile dragostei

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro