Proiecte curente

Invitatie personalizata cu poza mirilor: Shabby chic + Dulce pretuire

Invitatia de nunta Shabby chic este din ce in ce mai apreciata, datorita amestecului de elemente vintage cu cele romantice. Eleganta si dulce, invitatia intregeste un decor suav bazat pe elemente specifice naturii: crengute, flori si pasarele. Nuantele calde de culori: crem, bej, piersica, ivory si verde inspira frumusete si caracterizeaza cuplurile romantice si pline de viata.

 

Invitatia de nunta Shabby chic contine un decor impresionant prin combinarea culorilor si a elementelor de natura - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Shabby chic – altfeldeinvitatii.ro

 

 

Invitatia Dulce pretuire este specifica nuntilor vintage, glamour, romantice, avand un design colorat si vesel. Imprimeul floral este un detaliu artistic ce denota un aer de poveste, iar accesorizarea cu o fundita de organza in nuante de roz pal reda invitatiei luminozitate.

 

Invitatia de nunta Dulce pretuire are imprimeu floral, vintage si accesorizat acu fundita diafana - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Dulce pretuire – Altfel de invitatii

 

 

Pentru a crea invitatii originale, imprimam povestile de dragoste ale mirilor. Astfel, am creat invitatia personalizata Shabby chic combinata cu Dulce pretuire, atragatoare si naturala. Mirii au dorit sa ofere o amintire unica invitatilor, de accea au corelat modelul invitatiei cu tematica nuntii. Intr-un decor romantic, vintage cu accente rustice, coperta invitatiei este de efect, fiind o poza foarte expresiva a cuplului.  In realizarea invitatiei, s-au imbinate elemente din papetaria Shabby chic, precum imprimeul si paleta coloristica cu elemente din setul Dulce pretuire: fundita de organza, modelul cartonului, cele doua carduri si buzunarul.

Rezultatul a fost deosebit, reflectand povestea de dragoste si creativitatea mirilor.

 

Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro