Proiecte curente

Invitatie personalizata Toamna Nude

Toamna este o tema de nunta specifica anotimpului, cu detalii reprezentative: frunze ruginii, crengute, nuante de maro, orange, crem, toate acestea fiind corelate cu design-uri elegante.

Invitatia de nunta Toamna a fost inspirata din natura, culorile pamantii in materie de nunti semnifica bucurie si belsug. Practica si naturala, papetaria contine un carton cu numele mirilor si data nuntii, decorat cu frunze. Cartonul crem este cel care tine inchisa invitatia, fiind aplicat pe un fundal maro cupru.

Maro-ul stralucitor in combinatie cu auriu si crem reda invitatiei un aer de basm, fermecator.

Invitatia de nunta Toamna este pliabila in trei parti si are un decor specific, in nuante de maro si orange - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Toamna – altfeldeinvitatii

 

 

Inspirandu-se din invitatia de baza Toamna, un cuplu frumos a dorit o personalizare bazata pe schimbarea culorilor. Forma moderna si  detaliile spcifice toamnei au fost pastrate, insa nuantele sunt diferite. Nude-ul este o culoare linistitoare, care reflecta simplitatea si iubirea. Rezultatul a fost spectaculos si a impresionat invitatii prin combinarea detaliilor specifice toamnei: frunze, culorile pamantului, contraste puternice.

 

Papetaria de nunta personalizata Toamna Nude este formala si specifica cuplurilor simpliste - altfeldeinvitatii.ro
Papetarie personalizata Toamna Nude – altfeldeinvitatii
Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro