Inspiratie si invitatii

Invitatie Prima intalnire pentru botez

Invitatia de nunta Prima intalnire este decorata cu un model floral special, bujori si trandafiri in nuante de roz. Invitatia se introduce intr-un carton special, accesorizat cu o fundita roz de organza.

Imprimeul invitatiei este crem cu buline albe. Delicata si colorata, invitatia se potriveste mirilor romantici, care doresc sa reflecte tema nuntii, locatia si caracterul lor intr-un mod elegant.

 

Invitatia Prima intalnire este introdusa intr-o coperta maro accesorizata cu o fudnita de organza roz - altfeldeinvitatii.ro
Invitatia Prima intalnire – Altfel de invitatii

 

O invitatie de nunta poate fi transformata intr-o invitatie de botez, modificand detaliile caracteristice. Astfel am realizat la cererea parintilor, invitatia personalizata Prima intalnire pentru botez. Deosebit de frumoasa si stralucitoare, invitatia se remarca prin accesoriile tipice copiilor: ursulet, iepuras, fundita, in nuante de roz, crem si somon.

S-a pastrat imprimeul floral, modelul cartonului si a copertii, insa design-ul a fost adaptat la tematica botez. Invitatia de botez este cea care prevesteste un eveniment foarte important, de aceea trebuie sa fie o amintire armonioasa si surprinzatoare.

 

Invitatie de botez Prima intalnire in nuante de roz, crem si somon, accesorizata cu fundita roz de organza- altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de botez Prima intalnire – altfeldeinvitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro