Proiecte curente

Invitatie Prima intalnire pentru botez

Invitatia de nunta Prima intalnire este decorata cu un model floral special, bujori si trandafiri in nuante de roz. Invitatia se introduce intr-un carton special, accesorizat cu o fundita roz de organza.

Imprimeul invitatiei este crem cu buline albe. Delicata si colorata, invitatia se potriveste mirilor romantici, care doresc sa reflecte tema nuntii, locatia si caracterul lor intr-un mod elegant.

 

Invitatia Prima intalnire este introdusa intr-o coperta maro accesorizata cu o fudnita de organza roz - altfeldeinvitatii.ro
Invitatia Prima intalnire – Altfel de invitatii

 

O invitatie de nunta poate fi transformata intr-o invitatie de botez, modificand detaliile caracteristice. Astfel am realizat la cererea parintilor, invitatia personalizata Prima intalnire pentru botez. Deosebit de frumoasa si stralucitoare, invitatia se remarca prin accesoriile tipice copiilor: ursulet, iepuras, fundita, in nuante de roz, crem si somon.

S-a pastrat imprimeul floral, modelul cartonului si a copertii, insa design-ul a fost adaptat la tematica botez. Invitatia de botez este cea care prevesteste un eveniment foarte important, de aceea trebuie sa fie o amintire armonioasa si surprinzatoare.

 

Invitatie de botez Prima intalnire in nuante de roz, crem si somon, accesorizata cu fundita roz de organza- altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de botez Prima intalnire – altfeldeinvitatii
Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro