Proiecte curente

Invitatii de nunta cu aroma de podgorii

Aromele deosebite ale vinului rosu, mai ales daca este servit in doi, lasa in urma gustul celor mai placute amintiri, iar daca prima intalnire sau cererea in casatorie a fost intregita de un cadru de vis, la o cina romantica, e posibil ca vinul servit atunci sa devina sursa de inspiratie pentru invitatiile de la nunta voastra.

Urmele paharelor de vin, transpuse in invitatii de nunta originale
Invitatii de nunta pentru iubitorii de vin cu amintiri de neuitat

 

Conturate de linii fine, inspirate sugestiv din urmele lasate de paharele de vin rosu, invitatiile Pecetea vinului descriu cum nu se poate mai bine pasiunea din cuplu. Design-ul lor simplist si aerisit, precum si combinatia clasica de grena si alb, aduc in prim-plan o imagine unica, o tema de nunta noua in Romania, ce are ca element central Barul Wine and cheese.

Grafica simpla scoate numele mirilor in evidenta, tiparite pe cartonul special cu aceeasi nuanta de rosu-sangeriu a vinului, atragand totodata atentia asupra datei evenimentului.

Crearea acestui model a avut loc la cererea unui cuplu iubitor de podgorii, iar discutiile privind personalizarea acestui model au pornit de la invitatiile Padure tropicala. S-au pastrat mai multe elemente de la acest model de baza: simplitatea, formatul dreptunghiular, fundalul alb, si tipul de scris pentru numele mirilor.

Pentru mai multe detalii legate de personalizare sau pentru a obtine o mostra gratuita a produselor nu trebuie decat sa ne scrieti pe pagina de contact afisata pe site-ul altfeldeinvitatii.ro.

Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro