Inspiratie si invitatii

Invitatii de nunta – Dorinta mea – personalizate

O paleta de culori indrazneata si electrizanta ideala pentru nuntile din acest sezon sunt: mov, maro, crem in combinatii cu diferite  imprimeuri. Invitatiile de nunta Dorinta mea crem maro reflecta creativitatea si bunul gust. Realizata pentru  evenimentul cel mai important, este normal sa va doriti sa fie in ton cu personalitatea voastra. Ce poate fi mai romantic si mai sic decat un amestec de culorii vii, inimioare si bulinute accesorizate cu fundite?!

Invitatia de nunta Dorinta mea crem maro este pliabila in doua parti, accesibila in doua nuante si accesorizata cu fundita - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Dorinta mea crem maro – altfeldeinvitatii

 

Cu un aer misterios si calitati regale, movul este adesea o culoare placuta si apreciata. Invitatia de nunta Dorinta mea mov este suava, chenarul decorat cu numele mirilor este pus in evidenta prin inimioarele colorate,ce confera veselie si distinctie.

Bulinele sunt preferate deoarece au un aspect clasic si elegant, conectandu-se la tendinta retro din moda. Invitatiile au fost create pentru a satisface necesitatile mirilor, paleta  de culori diferind de la cuplu la cuplu si nu necesita plic.

Invitatia de nunta Dorinta mea mov este decorata cu bulinute albe si accesorizata cu fundita crem - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Dorinta mea mov – altfeldeinvitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro