Inspiratie si invitatii

Invitatii de nunta personalizate – Legamant

Invitatia de nunta Regina noptii atrage toate privirile prin simplitate si  candoare.  Aceasta  se remarca printr-o combinatie de culori calde si puternice.  Imprimeul in dungi orizontale intersectate accentueaza  legatura puternica dintre doua fiinte, ele fac parte, de asemenea din imprimeurile clasice ideale pentru aceasta vara.

Modelul  floral pe  fundal luminos este o alegere potrivita pentru anotimpurile calde si pentru evenimentele pline de seninatate.  Aceasta invitatie este accesorizata cu fundita, simbol al feminitatii ce indica in mod concret eleganta.

Invitatii de nunta Regina noptii mov legate cu fundita de satin
Invitatii de nunta Regina noptii mov – altfel de invitatii

Frumusetea  ia nastere din simplitate  iar invitatia  Viata in roz frapeaza prin combinatia dintre eleganta si culoare .  Florile, in aranjamente spectaculoase sau minimaliste, au jucat mereu un rol important in decorarea invitatiilor. Culorile alese in realizarea acestei invitatii sunt calde si indica rafinament iar fundita joaca un rol essential evidentiind bunul gust.

Aceasta invitatie merge foarte bine pe  combinatii de culori contrastante: maro-roz, grena-crem, mov-alb etc.

Invitatia Viata in roz pliata in 3 parti cu fundita mov - altfel de invitatii
Invitatii de nunta Viata in roz – altfeldeinvitatii.ro

O miresica, avand imaginatia bogata a ales elemente din cele doua  modele si a asortat culorile cu decoratiunile salii de nunta.  A rezultat astfel invitatia Legamant, potrivita perfect nevoilor sale si pentru ca ne-a placut in mod deosebit, am decis sa adaugam acest model in oferta noastra pentru a permite si altor cupluri sa-l aleaga.

Invitatia de nunta Legamantul se  pliaza in trei parti si este legata cu fundita de satin mov- altfel de invitatii
Invitatii de nunta Legamantul – altfeldeinvitatii.ro

 

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro