Proiecte curente

Papetarie de nunta Viata in roz

Papetaria de nunta Viata in roz este apreciata pentru culorile calde si accesoriile contrastante, pentru grafica deosebita si materialele de buna calitate. Setul include: invitatii, meniuri, numere de masa si place card-uri, toate acestea fiind bazate pe contraste puternice si conturand o atmosfera de poveste.

 

Setul complet de nunta Viata in roz - grena intregeste  o atmosfera calda, datorita culorilor contrastante - altfeldeinvitatii.ro
Set complet Viata in roz – grena – Altfel de invitatii

 

 

Elementul principal al papetariei de nunta este invitatia, cea care ofera detalii cu privire la decor, tematica si personalitate, de accea am creat o invitatie dulce, ce va atrage privirile.

Invitatia de nunta Viata in roz – grena poate fi realizata pe orice nuanta, in functie de preferintele mirilor. Frumusetea si eleganta este ceea ce caracterizeaza invitatia, datorita culorilor contrastante: crem-ivory cu reflexe aurii si bordo, si a design-ului grandios.

Distingandu-se prin rafinament, invitatia este realizata pe carton special si contine un imprimeu de tip buline mici. Fundita de saten grena este accesoriul de baza al invitatiei fiind in ton cu grafica florala stilizata si cu celelalte elemente ale papetariei de nunta.

Invitatia Viata in roz se potriveste oricarui  décor al salii de nunta si este specifica cuplurilor ce opteaza pentru tema: romantica, vintage, dulce, contraste, glamour etc.

Invitatie de nunta Viata in roz - grena se distinge prin imprimeul grafic si fundita de saten grena - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Viata in roz – grena – Altfel de invitatii

Luxul si delicatetea papetariei intregesc un decor unic, invitatiile, meniurile, place card-urile si numerele de masa se deosebesc prin culorile calde si expresive, avand atat rol artistic, de a intregi un decor fastuos, cat si unul practic fiind necesar in buna organizare a nuntii.

Place card-urile au rol de plic de bani, numerele de masa ajuta in organizarea si asezarea invitatilor iar meniurile indica tipurile de bauturi si gustari ce vor fi servite. De asemenea, in functie de necesitati, realizam etichete pentru candy bar sau fruit bar, cutiute pentru marturii, inele pentru servet, stegulete.

Meniu Viata in roz- grena este pliabil si prezinta un design rafinat cu flori stilizate si buline crem - altfeldeinvitatii.ro
Meniu Viata in roz- grena – altfeldeinvitatii
Numar de masa Viata in roz - grena nesustinut, specific unui decor fin. Poate fi sustinut de un aranjament  - altfeldeinvitatii.ro
Numar de masa Viata in roz – grena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Place card-ul de nunta Viata in roz - grena poate fi folosit ca si plic de bani - altfeldeinvitatii.ro
Place card Viata in roz – grena – altfeldeinvitatii

 

Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro