Inspiratie si invitatii

Invitatii glamour pentru tema Great Gatsby

Vitraliile, cladirile impunatoare si liniile arhitecturale clasice ori neoclasice pot fi transpuse intr-o nunta de tip Marele Gatsby, in stil glamouros. Putem incepe sa transformam ideea in realitate, iar primul pas inainte de orice il reprezinta trimiterea invitatiilor si pregatirea numerelor de masa, a place card-urilor cu numele invitatilor si a meniului, odata ce toate detaliile practice au fost stabilite.

In culori elegante, cu o combinatie de negru si crem auriu, la care se adauga clasicul si niciodata demodatul ivory, noile modele se preteaza nuntilor cu o stralucire aparte, in care mirii isi doresc sa iasa in evidenta prin alegerea invitatiilor de nunta Glamour.

Invitatii glamouroase pentru nunti frumoase
Setul complet de papetarie pentru nunta ce cuprinde meniul, numerele de masa, place card-urile cu numele invitatilor si invitatiile in stil Glamour

Viziteaza-ne site-ul sa-ti faci o idee, caci pot fi mult mai multe modele potrivite stralucirii pe care o doresti in ziua nuntii tale. Iar daca iti place suficient de mult acest model, dar nu te conving culorile alese de noi, la cerere se poate face invitatia exact pe gustul tau si beneficiezi si de o mostra gratuita.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro