Proiecte curente

Invitații metalizate pentru nunta ta

Prima parte a fiecărui an vine de fiecare dată cu tot felul de rezoluții, planuri și decizii. De multe ori, decizia căsătoriei este luată în prag de sărbători. Prima pare a anului e așadar ideală să comandați papetăria de nuntă, chiar dacă aveți evenimentul programat spre sfârșitul anului.

Ce stil este potrivit pentru voi?

E important să vă sfătuiți cu partenerul de viață și pentru a vă face o idee clară este bine să răsfoiți împreună ofertele online. Bugetul stabilit pentru invitații trebuie respectat, iar pentru asta există o varietate largă de produse din care puteți alege.

La modă sunt acum invitațiile de nuntă cu accente aurii sau argintii metalizate. De asemenea, modelele cu ușoară transparență sunt și ele în vogă. Nuanțele-vedetă sunt cele cât mai discrete.

Urmează trendurile, investește înțelept!

Nunta va fi cu siguranță o amintire ce va dăinui. Vă propunem câteva modele de invitații de nuntă și seturi de papetărie coordonate ce vor fura privirile.

Toate modelele au în vedere tendințele actuale, iar accentul cade pe folosirea accentelor metalizate.

Monogramă cu stil – varianta cu flori

Set complet nunta Monograma cu stil – stil flori – invitație cu plic, meniu, număr de masă și plic pentru bani.

Unul dintre cele mai simple seturi de papetărie pentru nuntă. Modelul clasic și fin vine cu accente de culoare bine proporționate, iar contururile aurii metalizate sunt excepționale. Invitația este completată de un plic special inclus în prețul afișat pe site.

Secret de împărtășit – maro și auriu metalizat într-o combinație florală

Set complet nunta Secret de impartasit cu accente florale aurii metalizate pe fundal maro

Coperta de calitate superioară în nuanța maro, cu un aspect ușor catifelat scoate în evidență detaliile grafice aurii. Notele florale se împletesc de minune cu tipurile de font utilizate, de asemenea accentuate de folia metalizată aurie.

Invitația se detașează de celelalte elemente din set prin accesorizare. O fundiță din panglică satinată ivoire are rolul de susținere, punând în evidență modelul grafic.

Eleganță contemporană – bun gust și simplitate, alături de clasicul alb

Set complet nunta Eleganta Contemporana – nuante clasice si accente aurii metalizate

Clasicul alb este cu siguranță extrem de potrivit mai ales nunților. Grafica elegantă și discretă este extrem de bine pusă în valoare de calitatea materialelor utilizate și bineînțeles, de accentele metalice aurii. Modelul de inspirație neutră, cu accente naturale, e de nelipsit dintr-un decor prețios.

Art Nouveau – modern, calculat, suficient de amplu și de simplist în același timp

Set complet nunta Art Nouveau – cu invitatii de nunta disponibile in doua variante: roz sau negru

Modelul exclusivist al acestui set de papetărie pentru nuntă este ideal pentru o nuntă cu tematică modernă. Textura catifelată a copertei de calitate premium oferă un farmec aparte modelului în sine, iar detaliile grafice sunt minunat puse în evidență de auriul metalizat. Setul are însă un element central, iar acesta este bineînțeles invitația de nuntă. Aceasta este disponibilă în două nuanțe pentru fundal: roz pal sau negru.

Privirea Ta – cristale, nuanțe argintii și o minunată accesorizare

Set complet de papetarie pentru nunta
Set complet nunta Privirea ta – invitatie cu ștras sau doar cu fundiță

Unul dintre seturile de papetărie cu un design clasic, dar mult mai discret. Textul cu font elegant este conturat de o nuanță argintie metalizată perfectă, iar fundalul alb mat este suportul perfect.

Invitația de nuntă este cea menită să fure privirile tuturor, întrucât la nivel de accesorizare este cea mai complexă. Totuși, meniul asigură un decor perfect și pentru mesele invitaților, fiind de asemenea accesorizat cu o fundiță din satin de culoare albă.

Încheiem prezentarea seturilor de papetărie cu folie metalizată cu prezentarea unor invitații de nuntă. Veți descoperi că modelele sunt diversificate, de la unul extrem de complex și special, la unul simplu. Bineînțeles, și în aceste cazuri se respectă standardele cele mai înalte ale calității.

Momentul nostru – iarăși alb și străluciri metalice

Invitatie de nunta
Invitatii nunta Momentul nostru – argintiu sau auriu, cu plic special inclus si detalii metalice

O invitație de nuntă ce cu siguranță va fi și pe placul partenerului de viață. Se știe că bărbații preferă lucrurile cât mai simple. Tocmai de aceea modelul invitației de nuntă Momentul nostru este ideal, completat cu succes de un plic special. Acum, mai este important să vă decideți și asupra nuanței dorite: Auriu sau Argintiu. În rest, modelul este destul de simplu, iar fotografiile sunt sugestive. Calitatea materialelor este de asemenea superioară.

Chipul tău – fundal roz, copertă semitransparentă în formă specială și detalii grafice aurii metalizate

Invitatie de nunta
Invitatie nunta Chipul tau – disponibila in doua variante: cu sigiliu sau cu fundita pe post de sistem de prindere

O invitație specială cu multe detalii care într-adevăr fac diferența. Forma invitației este una clasică, însă coperta semitransparentă se prezintă într-o formă specială. Invitația în sine este creată dintr-o copertă specială albă, imprimată cu un fundal roz, iar toate detaliile grafice și text sunt realizate cu ajutorul unei folii metalizate aurii. Ca sistem de prindere invitația este disponibilă în două variante: cu sigiliu sau cu fundiță satinată.

Prin urmare, numeroase variante de invitații cu străluciri metalice vă stau la dispoziție. Fiecare dintre acestea se bucură de texturi similiare, însă modelele sunt total distincte. Avem forme variate, accesorizare la alegere, culori variate și întotdeauna materiale premium de cea mai bună calitate.

Iar vestea bună este că ideile dumneavoastră pot prinde contur împreună cu noi. Fă din ziua nunții tale o experiență inedită pentru toți cei dragi! Papetăria cu străluciri metalice va fura privirile tuturor. Meniurile, numerele de masă și plicurile de bani vor desăvârși petrecerea dumneavoastră.

Altfel de Invitatii
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Seturi complete de nuntă cu folie metalizată
Price
RON 71,3
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro