Invitatie digitala, usor de transmis online
Inspiratie si invitatii

Invitații online – varianta perfectă pentru cei aflați departe

Poate te-ai îndrăgostit deja de unul dintre modelele invitațiilor de nuntă de pe site-ul nostru. Sau poate de unul dintre modelele invitațiilor de botez. Totuși, mulți dintre oamenii dragi fie lucrează în afara granițelor, fie chiar cuplul ce urmează să se căsătorească este plecat.

Oricum ar fi, varianta invitațiilor fizice este una excepțională și denotă apreciere și bun gust. Dar dacă spațiul geografic nu permite, atunci varianta ideală este cea a unei invitații online. Orice model de pe site-ul nostru, fie că vorbim de invitații de nuntă sau de botez, poate fi acum al tău și al celor dragi, la doar un click distanță.

Este atât de important să scurtăm distanțele dintre noi cu doar o apăsare distanță! 💙

Modul de prezentare al unei invitații electronice este și el deosebit de important. Acestea nu ar trebui să arate ca și cum ar fi fost făcută o poză în grabă. Complexitatea, simplitatea și aerul profesional al unei fotografii, chiar și pentru o invitație de nuntă, va cântări mult în ochii privitorului. Poate nu îl va face să se hotărască pe loc dacă va participa sau nu la eveniment, însă așteptările sale vor fi cu siguranță mai mari. Privitorul își va da seama că ai depus efort pentru a-i livra lui cea mai bună formă a invitației.

A-ți anunța nunta sau botezul prin intermediul unei invitații online e cea mai simplă metodă. Și astfel vă puteți permite modelul mult visat de invitație care poate vă făcea cu ochiul, dar vi se părea că este mult prea scumpă pentru bugetul stabilit, așa cum poate fi cazul invitațiilor fizice.

Invitațiile online create de noi special pentru dumneavoastră respectă în totalitate aspectul invitațiilor de pe site. Orice model poate deveni modelul vostru.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie Cer instelat
Invitatie de nunta
Invitatii nunta Momentul nostru – argintiu sau auriu, cu plic special inclus si detalii metalice

Pe site poți găsi o gamă vastă de modele de invitații, atât pentru nuntă, cât și pentru botez. Din sutele de modele existente, cu siguranță unul este exact pe gustul tău.

Bucură-te de toate avantajele unei invitații electronice

  1. Poate cel mai important aspect al invitațiilor de nuntă este dat de timpul pe care îl presupune expedierea lor. În cazul invitațiilor online, timpul se scurtează considerabil;
  2. Cei dragi vor fi impresionați de modalitatea profesională și actuală a invitației primite;
  3. Cum ar fi să ai un număr nelimitat de invitații de nuntă sau botez pe care le poți expedia și pe care cei dragi le pot revedea oricând, de oriunde? Cu invitațiile digitale se poate!
  4. Textul tău pe cea mai specială invitație existentă pe site, la alegere;
  5. Cei dragi îți pot trimite confirmările la minut și tu poți fi mereu în contact cu ei;
  6. Dacă datele, orele sau alte detalii scrise inițial pe invitație se modifică nu pierzi aceeași sumă pe care a-i investi-o într-o invitație în format fizic. Prin urmare, neprevăzutul nu e atât de rău atunci când ai o invitație electronică;
  7. Economisești și ești prietenos cu natura.

Invitațiile electronice pot fi cea mai bună oportunitate pentru tine, dar și pentru ce dragi. Doar știm cu toții că online se transmit cel mai repede informațiile. La final, scapi și de costul de transport perceput în cazul invitațiilor fizice, oferi o variantă profesională tuturor, scapi de grija dimensiunilor potrivite sau alte detalii ce ți-ar putea da de gândit în cazul unei invitații propriu-zise.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatii online
Price
RON 60
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro