Proiecte curente

Invitatii pentru tema de nunta venetiana/ bal mascat

Tema de nunta venetiana este adoptata de cuplurile ce doresc sa incante invitatii cu o atmosfera fastuoasa, colorata si energica. Nunta in stil venetian presupune creativitate si atitudine si este ideala pentru cei care iubesc festivitatile de mare amploare, decorurile extravagante si magia jocurilor de culori.

Balul mascat nu presupune doar spectacol ci exprima povestea unui cuplu si parfumul dragostei. Aceasta tematica are la baza design-uri elegante si romantice. Mastile venetiene sunt accesoriile principale ale acestei teme, precum si penele, fulgii, gondolele si cristalele. Atat invitatiile de nunta care vor comunica invitatilor tema aleasa, cat si celelalte elemente din papetarie, trebuie sa evidentieze atmosfera de bal.

 

Invitatiile de nunta specifice temei venetiene sunt deosebit de frumoase, elegante si inspira veselie - altfeldeinvitatii.ro
Tema venetiana – Altfel de invitatii

 

Pentru a impresiona invitatii cu alegerile deosebite, am creat invitatia de nunta Buchet spumos .

Culorile contrastante subliniaza frumusetea si romantismul nuntii in stil venetian, imaginatia bogata a mirilor si dorinta lor de a se rermarca. Indrazneata si eleganta, invitatia de nunta inspira un aer fascinant. Candoarea fulgilor si a franturilor din pene de paun integreaza perfect invitatia in design-ul unei nunti venetiene.

Invitatia de nunta Buchet spumos cuprinde fulgi si o franturi din pene de paun legate cu fundita de saten - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Buchet spumos – altfeldeinvitatii

 

Detaliile sunt cele care intensifica importanta evenimetelor si redau stralucire. Invitatia de nunta Toamna personalizata cu gondola si masti venetiene este potrivita unei  tematici neconventinale fiind  bazata pe creativitatea mirilor. Gondolele sunt elemente decorative impresionante, ce inspira un aer vintage. Ce poate fi mai romantic in materie de nunti, decat o gondola cu miri pe apele Venetiei, insufletind atmosfera?!

 

Invitatia de nunta toamna cu gondola se distinge prin stilul venetian combinat cu atmosfera de toamna si culorile specifice ei - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta toamna personalizata – altfeldeinvitatii

 

Paleta coloristica ideala nuntilor cu tematica bal mascat este diversificata, culorile fiind contrastante si incarcate cu accesorii elegante, de lux.Un eveniment misterios si inedit este cel ce abordeaza tema bal mascat. Detaliul esential este masca, regasita atat pe elementele de papetarie cat si in decorul salii de nunta. Ideala pentru o perechere originala si vesela, invitatia de nunta Te-am gasit este decorata cu: fulgi, panglica de saten si petricica tip diamant, asemeni unei masti venetiene.  Indrazneste sa alegi tematica venetiana, depasind orice tipare.

 

Invitatia de nunta Te-am gasit este accesorizata cu pene si o petricita stralucitoare - altfeldeinvii.roitat
Invitatie de nunta Te-am gasit – altfeldeinvitatii
Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro