Proiecte curente

Invitatii stralucitoare pentru nuntile din sezonul de iarna

Fiecare cuplu are un sezon preferat care devine important prin insemnatatea pe care o capata de-a lungul timpului, iar tocmai de aceea data nuntii este aleasa de multe ori in functie de sezon. Unde mai punem la socoteala faptul ca iarna, spre exemplu, avem parte de peisaje ca-n basme care fac sedinta foto a mirilor deosebita, iar lupta pentru salile de evenimente nu mai este atat de mare, asa cum se intampla in sezonul cald.

De aceea, pentru toate gusturile, pentru toate cuplurile care au gasit sezonul de iarna ca fiind cel mai potrivit pentru a fixa data evenimentului cel mai important din viata lor, am gandit un model de invitatie care sa fie simplu, elegant si sa se potriveasca mai ales cu mantaua alba asternuta peste tot in jur.  Setul complet de papetarie pentru nunta Fulgi de nea ofera eleganta de care are nevoie orice eveniment important din viata unui cuplu, cuprinzand totate elementele necesare pentru crearea unui decor complet: de la invitatia propriu-zisa, la numere de masa, meniu si place carduri.

Invitatii de nunta personalizate
Set complet de papetarie pentru nuntile organizate in sezonul de iarna

 

Invitatie nunta Fulgi de nea
Invitatie nunta cu fulgi de nea, pentru sezonul de iarna.

Invitatia, realizata dintr-o coperta speciala de cea mai buna calitate prezinta un design jucaus si simplist, cu fulgi de nea si o cromatica ce ne poate trimite cu gandul la diminetile in care rasaritul Soarelui abia atinge perdeaua de omat presarata pe strada. Ca sistem de prindere avem o panglica subtire cu sclipiri subtile ce se potriveste intocmai designului. Atunci cand este pliata, invitatia are dimensiunile de aproximativ 14 x 14 cm, modelul fiind unul discret si practic, intrucat nu necesita plic.

Chiar daca la nivel de idee deja caracteristicile principale ale modelului au fost subliniate, acesta poate suferi modificari, in sensul ca poate fi schimbat astfel incat sa corespunda in totalitate cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie din setul complet de papetarie pentru nunta, personalizata cu om de zapada

 

Pinguini, reni, oameni de zapada sau orice alte elemente grafice stilizate care se incadreaza tematicii pot constitui decorul invitatiilor pentru nunta dumneavoastra in cazul in care doriti modelul pentru un botez sau pur si simplu sunteti un cuplu jucaus, cu simtul umorului si spirit ludic.

Fiecare dintre accesoriile din setul complet de papetarie pentru nunta Fulgi de nea se comanda separat, in functie de necesarul evenimentului dumneavoastra, iar pentru a va convinge de alegerea facuta, noi va putem pune la dispozitie si o mostra gratuita a produsului.

Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro