Inspiratie si invitatii

Invitatii Vals vienez verde menta

Adaugă un strop de culoare și de rafinament  pentru a contura tabloul perfect al celui mai important eveniment din viața ta, prin adaugarea de detalii care conteaza: invitatii, meniuri, numere de masa.

Initial am creat papetaria nunta Vals vienez:

Set papetarie nunta vals vienez - cuprinde invitatie nunta, numere de masa, meniu si place card. Nuantele sunt de roz pal si alb, invitatia fiind accesorizata de o fundita de dantela  alba - altfeldeinvitatii.ro
Set papetarie nunta vals vienez – Altfel de invitatii

iar  apoi,am creat la cerintele unui cuplu inventiv un produs diferit prin schimbarea culorii. Invitatia de nunta Vals vienez verde menta este in trend anul acesta, verdele fiind o culoare calda, larg raspandita si totodata o alegere inspirata.

Realizarea acestei invitatii are la baza imbinarea dintre armonie si distinctie, iar echilibrul este definit de imprimeul dantelat alb, pe un fundal crem. Accesorizarea  cu o fundita de dantela este ceea ce confera invitatiei noastre exclusivism. De asemenea, fundita de un alb imaculat sugereaza delicatete si puritate.

Invitatii de nunta Vals vienez verde menta, pliata in 3 parti si accesorizata cu fundita alba de dantela - altfeldeinvitatii.ro
Invitatii de nunta Vals vienez verde menta – Altfel de invitatii

 

 

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro