Inspiratie si invitatii

Invitatii Vellum: Vise si dorinte

Invitatii de nunta Vise si dorinte

Vorbind despre tendințele in decorul nunții din ultimii ani, frunzele, verdeața si minimalismul floral au fost trenduri importante. Si in anii urmatori ne așteptăm să vedem ca naturalul si simplitatea sa fie aduse in prim plan, iar preferinta pentru verdeață simpla sau cu putine flori va continua cu afișări poate chiar mai sălbatice și mai îndrăznețe, mai bogate, cu texturi si compozitii originale.
Florile și verdeața adaugă mai multă vara și primăvară și ajută la transformarea atmosferei proaspete și romantice, asa cum am transpus si in setul de papetarie Vise si dorinte. Elementele pline de verdeata si florale sunt completate de imprimeuri aurii, coronite din plante stilizate si o hartie cu o textura aparte, cu particule discrete aurii si insertii usor rustice. Prin designul acestor invitatii de nunta s-a reinterpretat tema greenery prin combinarea acesteia cu glamour elegant, dar totusi suav, deloc coplesitor.

Decorul de nuntă cu verdeață este modalitatea ușoară de a crea un feeling organic, floral si verde. Papetaria de nunta Vise si dorinte poate fi incadrata cu success atat intr-un décor rustic, simplu, in aer liber, cat si intr-un ambient mai somptuos, la un eveniment mai formal.

Papetarie de nunta Vise si Dorinte cu frunze
Papetarie completa de nunta Vise si dorinte cu flori

Comentariile sunt închise pentru Invitatii Vellum: Vise si dorinte

Invitatii de nunta unicat pline de personalitate - https://altfeldeinvitatii.ro