Inspiratie si invitatii

Invitațiile Sentimente – personalizare multicoloră

Ne plac tuturor formele clasice și eleganța lucrurilor simple, dar de impact. Unde să mai punem la socoteală și faptul că trendul minimalist ia tot mai multă amploare. Cum minimalismul e în floare, atunci și aplecarea către produse standard este mai mare. Bine, bine, clasic, dar e imperios necesar să vă puneți amprenta personală acolo unde credeți că e nevoie pentru a desăvârși modelul invitației de nuntă.

Bineînțeles că tot despre personalizarea invitațiilor de nuntă vă vom vorbi. Un model modificat astfel încât să fie o adevărată expresie a exploziei de culoare.

Sentimente – de la nuanțele cerului la Aurora Boreală

Un minunat exemplu de invitație de nuntă personalizat pentru iubitorii simplității este invitația Sentimente. Modelul clasic este unul în esență destinat iubitorilor de munte.

Forma clasică este dată de o copertă specială, de calitate premium, ce se pliază în două. Modul de deschidere este pe verticală, iar la acest model însoțitorul de bază este un plic special kraft.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie de nunta Sentimente – www.altfeldeinvitatii.ro

Dimensiunile sunt și ele unele standard. Vorbim de aproximativ 10 x 15 cm, atunci când invitația este pliată.

Personalizarea modelului standard nu a avut în vedere nici modificarea dimensiunilor, nici a calității materialelor și cu siguranță plicul special tip kraft nu a suferit nici el modificări.

La ce ne referim totuși atunci când aducem în discuție personalizarea acestui model? La nuanțe, dar și la elemente grafice.

Invitatie de nunta personalizata
Nuante de roz, verde, albastru si malul marii, intr-o invitatie speciala pentru nunta ta

Modificări punctuale

Fundalul din modelul clasic, ce ilustra albastrul cerului, a fost înlocuit cu unul inspirat din nuanțele deja arhicunoscute ale cerului nordic.

Din nou, partea grafică cu lanțul muntos a fost înlocuită cu un simbol maritim, respectiv o stea de mare. La rândul ei, steaua de mare a fost completată de simbolurile supreme ale uniunii unui cuplu, inelul de logodnă și verigheta. Amplasate pe malul mării, acestea se completează reciproc rezultând un model sugestiv. Invitația a beneficiat de această modificare tocmai pentru că modelul este destinat unei petreceri la malul mării.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta cu grafica inspirata de la Aurora Boreala, cu malul elemente cu specific marin si simboluri ale casatoriei – www.altfeldeinvitatii.ro

Pentru partea de text și nuanțe folosite pentru acesta nu s-au făcut deloc modificări. Nici măcar în privința plicului special, care se potrivește de minune chiar și în acest context.

Invitații de nuntă 𝑺𝒆𝒏𝒕𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆 personalizate

Modelul personalizat al invitațiilor 𝑺𝒆𝒏𝒕𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆 cu o tematică marină și accente ce ne trimit cu gândul la formidabila Auroră Boreală. Un model special și cu siguranță unic. 😍😍😍😍#Altfeldeinvitatii #invitatiinunta #nunta #invitatienunta #invitatii #invitatie #invitatiialtfel #LivrareInToataTara

Publicată de Altfel de invitatii pe Joi, 12 martie 2020

Dincolo de aceste modificări, în esență minore, rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos. Malul mării, luminile nordului, verighetele și forma clasică reușesc să se îmbine într-un mod plăcut și unic.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta Sentimente personalizata

Modelul personalizat al invitației de nuntă Sentimente pare unul potrivit cuplurilor tinere, cu dorință de frumos și aplecare către noi aventuri și experiențe. Nuanțele vesele dar și semnificația lor îl fac totuși potrivit atât pentru sezonul cald, cât și pentru sezonul rece.

Totuși, până și această variantă personalizată a modelului poate suferi modificări, fie că vorbim de nuanță sau de nuanța materialelor utilizate. De asemenea, fontul utilizat sau adăugarea unei accesorizări potrivite este posibilă. Nu rămâne decât să ne comunicați dorințele voastre.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie de nunta Sentimente personalizata
Price
RON 3,9
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro