Proiecte curente

Lacul lebedelor și Balerina pentru o invitație unică de botez

Nuanțele de roz sunt întotdeauna asociate cu fetițele. Cumva, mici nu prea există o alternativă. De la jucării, la hăinuțe și chiar mobilier, cam tot ce e pentru fetițe e roz. Și nu e de mirare că ajungem să apreciem această culoare, din moment ce suntem tot timpul înconjurați de ea. Și tot așa, de la prima petrecere până când micuța minune începe să aibă preferințe cromatice, rozul este peste tot. Așa se face că în încercarea de a crea o petrecere de botez perfectă am combinat două modele. Lacul lebedelor și Balerina pentru o invitație unică de botez, având drept suport materiale de calitate premium.

Sunt și persoane pentru care contează cât de mare este invitația. Lacul lebedelor este o invitație pătrată, pliabilă. Pe de altă parte, invitația de botez Balerina este de dimensiuni reduse, lucru care poate fi uneori dificil și în privința încadrării textului dorit. O minunată soluție în astfel de cazuri este de a asocia două modele grafice pentru a crea unul singur.

Papetarie de botez personalizata
Invitatie, meniu, numar de masa si place card Lacul lebedelor asociat cu Balerina – 2 modele pentru a rezulta unul unic

Poți crea ușor invitația perfectă de botez

Așa a luat naștere și invitația Lacul lebedelor personalizată cu Balerina. Am păstrat și de această dată materialele premium folosite la invitația Lacul lebedelor. Nu am schimbat nici nuanțele din fundal, nici dimensiunile sau modul de pliere. Accesorizarea invitației este dată doar de plicul special inclus în preț.

Papetarie de botez personalizata
Set complet de papetarie pentru botez personalizat

Despre grafică, însă, singura și cea mai notabilă diferență este cea a simbolului central. Am renunțat la lebăda albă ce încorona coperta și am înlocuit-o cu simbolul balerinei.

Nuanțele de roz ale Balerinei sunt ușor contrastante, însă se potrivesc de minune cu fundalul invitației Lacul lebedelor.

La interior nu s-au făcut deloc modificări. Așadar, ne bucurăm de o invitație pătrată, pliabilă, cu dimensiunile de aproximativ 14 x 14 cm. Designului îi vine în completare un plic special.

Invitatie de botez personalizata
Lacul lebedelor cu simbolul central al invitatiei Balerina – personalizare www.altfeldeinvitatii.ro

Bineînțeles, pentru un decor perfect și personalizat este nevoie și de accesorii de papetărie pe măsură. Un design coordonat și pentru meniuri și place carduri a fost astfel încadrat.

Se potrivește totul de minune, nuanțele de roz fiind vesele și pline de viață. Cu siguranță se potrivesc și cu toate prăjiturelele de la Candy Bar. Și așa aveți parte de o petrecere specială, cu o invitație unică de botez.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro