Inspiratie si invitatii

Lacul lebedelor – un set de papetărie pentru botez extrem de diafan

În lumea copiilor necuvântătoarele au glas și povestesc cu cei mici câte în lună și în stele, vrute și nevrute. Pentru că orice copilărie e plină de mister și magie și pentru că în imaginația lor până și cele mai banale creaturi sunt speciale, imaginați-vă numai bucuria lor de a întâlni făpturi cu adevărat grațioase. Lebedele, căci despre ele vom vorbi, sunt printre cele mai pline de grație făpturi, iar de la povești pentru copii și până la spectacole de balet, aceste creaturi s-au întipărit în mentalul colectiv drept ființe cu o statură regală. Inspirați și noi de frumusețea lebedelor, am creat pentru un decor de botez excepțional un set de papetărie extraordinar de elegant, special creat pentru fetițe, în care simbolul central este cel al unei lebede albe ce poartă o coroană pe creștet.

Setul complet de papetărie pentru botez Lacul lebedelor este unul care transmite extrem de multă finețe, gingășie și o extraordinară bucurie care este ilustrată de prezența purității și frumuseții lebedei de pe copertă.

Set complet de papetarie pentru botez Lacul lebedelor

Nuanțele utilizate, respectiv o împletire de roz pudrat și alb, cu accente aurii sunt nemaipomenite pentru o frapantă petrecere de botez organizată pentru micuța prințesă a familiei. Pentru întregul set sunt utilizate coperți speciale cu aspect sidefat ce oferă un plus de valoare modelului tipărit.

Pentru a crea un decor complet pentru orice petrecere de botez, bineînțeles, după ce invitațiile sunt comandate este necesar să vă pregătiți adăugând pe listă și meniuri, numere de masă sau place carduri/ plicuri pentru bani. Fiecare dintre acestea prezintă un design coordonat invitației de botez, însă revenind la aspectul cel mai important, respectiv invitația, vom prezenta în amănunt toate caracteristicile care o desăvârșesc.

Invitația de botez Lacul lebedelor este realizată dintr-o copertă specială sidefată și are dimensiunile de aproximativ 14 x 14 cm. Designul special al invitației este completat de un plic special inclus în prețul final, iar modelul parcă vă oferă o invitație la o serată regală.

Coperta invitatiei de botez Lacul lebedelor

Coperta invitației este cea care creează un impact puternic oricărui privitor. Plină de rafinament și eleganță, asta și datorită îmbinării plăcute a elementelor și culorilor utilizate, aceasta reușește să se evidențieze prin grafica atât de simplă și specială. Lebăda-regină ilustrată pe copertă emană puritate, iar chenarul decorativ ce o înconjoară, de culoare aurie, îi oferă o aură protectivă întocmai ca cea pe care orice părinte o creează în jurul copilului său. În partea de jos a acestei ilustrații se remarcă numele copilului scris cu un font deosebit de elegant care susține întocmai aerul rafinat și nobiliar al acestei invitații.

Interiorul invitației este creat în acord cu grafica de pe copertă. Astfel se păstrează fundalul parcă pictat în nuanțe de roz și alb, precum și elementele grafice aurii, dar de data aceasta într-o altă formă. Aceste elemente decorative sunt mult mai discrete decât pe copertă, aici atenția fiind îndreptată spre textul invitației prezentat și el în aceste nuanțe parcă atinse de lumina Soarelui. În partea stângă a invitației numele copilului este din evidențiat, la fel ca în cazul copertei. Pentru a completa această imagine, deasupra numelui copilului stă o coroniță mică aurie, iar sub numele copilului este ilustrată rezumativ data evenimentului.

Interior invitatie de botez Lacul lebedelor

Un minunat set de papetărie pentru botez asemeni setului Lacul lebedelor poate face diferența între o seară cu un final plăcut și o impresie deosebită lăsată invitaților și un eveniment vădit organizat doar de dragul tradiției. Orice mică prințesă merită o poveste cu un design inedit și special, cu un caracter cel puțin princiar. Dacă totuşi paleta coloristică nu vă este pe plac, aflaţi că nuanţele dorite pot fi adaptate astfel încât să fie într-o armonie deplină cu decorul sălii de evenimente.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Invitatia de botez Lacul lebedelor și setul complet de papetărie
Author Rating
51star1star1star1star1star

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro