Inspiratie si invitatii

Levantica, accesoriul invitatiilor de nunta

O nunta de poveste, fermecatoare si plina de culoare cu tema levantica presupune naturalete, parfum si alegeri distincte. Levantica regasita in buchetul miresei, in aranjamentele decorative, a fost imprimata si in papetariile de nunta, oferind o aura de mister nuntii. Aroma acestei flori si formele deosebite, ilustreaza accentele rustice, vintage, romantice ale evenimentului. Am realizat invitatia de nunta Levantica pentru a impresiona invitatii si pentru a indeplini dorintele mirilor pasionati de lanurile de lavanda.

Levantica este o alternativa speciala pentru aranjamentele florale si de accea a fost inclusa in detaliile organizatorii ale nuntii.

In nuante pastelate, pe fundal ivory si decorata cu un buchet de levantica, invitatia este dulce si stralucitoare. Moderna, dominata de culoarea mov si ideala cuplurilor romantice, invitatia este perfecta si eleganta. Indiferent de locatia nuntii, fie ea la cort, intr-o sala somptuoasa sau la castel, acest element de papetarie se potriveste oricarei tematici de nunta. Acesorizata cu o fundita de satin mov deschis,  ce pare a tine strans buchetul de levantica, invitatia de nunta reda bucurie si armonie.

Invitatie nunta Levantica
Invitatie de nunta Levantica – altfeldeinvitatii
Invitatii nunta Levantica
Invitatii nunta Levantica – altfeldeinvitatii

 

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro