Inspiratie si invitatii

Mereu in tendinte cu Altfel de invitatii

Cum fiecare an vine la pachet cu noi culori si elemente aflate in tendinte, iar detaliile unui eveniment perfect  trebuie sa se reflecte in toate alegerile, pana la cel mai mic detaliu, multe dintre cuplurile care aleg sa isi spuna DA-ul cel mare vor dori pentru invitatii un model actual din toate punctele de vedere. Astfel, cu o grafica de inspiratie clasica, ce nu se demodeaza niciodata, evenimentul trebuie completat cu setul complet de papetarie Contraste, care se potriveste decorului oricarei sali, dar si tendintelor actuale, prin alegerea cromaticii specifice anului in curs.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie de nunta Contraste, in combinatie de culori ivoire-albastru si fundita din satin

La nivel structural, dimensiunea invitatiei este de aproximativ 12 x 16 cm, fiind unul dintre modelele ce ies in evidenta prin designul unic dat de modul de pliere in trei parti si de sistemul de prindere cu fundita din satin de aceeasi culoare, astfel incat nu necesita plic. Pe spatele invitatiei Contraste in combinatia de culori aleasa, poate fi imprimat si un text menit sa exprime personalitatea fiecarui cuplu, si sa faca cele 3 parti ale copertei speciale mult mai interesante pentru invitati.

Ca varianta alternativa celei albastre, avem acelasi model, personalizat insa in nuante de ivoire si grena, pentru cuplurile care aleg o varianta mult mai pasionala a invitatiei, mai pretioasa.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatii de nunta Contraste personalizata in combinatia de culori ivoire-grena

Versiunea ivoire-grena se potriveste oricarui decor, multe sali de evenimente fiind colorate in maro sau grena, ambele variante putand fi accesorizate cu papetarie grena. Plus ca pana si mirelui ii va fi usor sa gaseasca elementele de accesorizare sau chiar tinuta in ton cu aceste culori, iar miresicilor sa aleaga un buchet in aceeasi nuanta.

Invitatii de nunta Contraste personalizata
Invitatia de nunta Contraste ivoire-grena, detaliu spate.

Modelul poate fi personalizat nu neparat dupa tendinte, ci pur si simplu dupa bunul-plac. O alternativa ar mai fi utilizarea combinatiilor de culori ce trimit cu gandul la inghetata cu pepene galben sau la minunatii trandafiri din gradina, de culoare corai.

Invitatie de nunta personalizata, corai
Invitatia Contraste, in varianta de culori ivoire-corai

Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate cerintelor si gusturilor dumneavoastra, prin urmare. Iar daca pur si simplu va place modelul, dar nu sunteti convinsi in totalitate de alegerea facuta, pentru verificarea mai atenta a calitatii materialelor folosite, dar si pentru a va face o idee mult mai clara, noi va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Nu exista eveniment care sa nu poata fi exact pe gustul dumneavoastra, controland fiecare detaliu, asa ca nu exitati sa ne vizitati site-ul, altfeldeinvitatii.ro, iar de aici va promitem ca totul va fi mai simplu.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro