Inspiratie si invitatii

Moda pentru nunțile de anul acesta are un singur cuvânt: transparent

Transparența este la mare căutare. Fie că vorbim de rochia de mireasă sau de decorațiuni, nunțile cu o notă misterioasă sunt speciale. Tocmai de aceea până și invitațiile de nuntă sau chiar meniurile, numerele de masă și papetăria încep să fie transparente. Și noi urmând trendurile vă propunem un alt model de invitație de nuntă. Serenitate transparentă e o invitație realizată exclusiv doar dintr-o hârtie groasă de calc. 🌟

Serenitate transparenta – set complet – www.altfeldeinvitatii.ro

Modelul special al invitației Serenitate transparentă este rafinat și oferă celor dragi o experiență nobilă, de lux. Deosebit de discret, astfel încât să lase textul invitației să iasă în evidență, modelul are frunze aurii ce înconjoară textul. Ușor transparent, dar în același timp cu o structură rigidă, modelul este complimentat de două variante speciale de plic. Plicurile pentru invitații au un model grafic similar, cu frunze aurii, însă sunt disponibile cu sau fără sigiliu.

Varianta cu sigiliu pare mai degrabă potrivită pentru cuplurile care își doresc cumva mai multă opulență, în timp ce lipsa lor păstrează totul într-o linie extrem de simplă. Oricum ar fi și orice alegere veți face veți avea parte de extrem de multă finețe. 🌟

Caracteristicile fizice ale invitației

Dincolo de materialul deosebit din care este realizată, respectiv hârtie de calc, intuim că este important să știți și alte detalii. Modelul grafic auriu care evidențiază numele mirilor, o parte a textului și frunzele stilizate este realizat de asemenea din print.

Coperta transparentă pune într-un mod unic în valoare combinația plăcută de negru și auriu, precum și grafica cu flori mărunte.

Serenitate transparenta cu sigiliu

Ca dimensiuni, invitația are aproximativ 11,5 x 17,5 cm, iar plicul special vine întocmai potrivit acesteia.

Invitatie nunta Serenitate transparenta fara sigiliu

Pentru mai multă statură și eleganță, desigur, sigiliul cu rol de sistem de prindere al plicului este deosebit. Varianta fără sigiliu însă permite și ea lipirea plicului, însă după metoda clasică.

Un set de papetărie elegant și… transparent?

Set complet de papetarie pentru nunta Serenitate transparenta

Se poate, pentru că setul complet de papetărie pentru nuntă Serenitate transparentă este disponibil în două variante. În funcție de materialul ales, papetăria poate fi clasică sau transparentă. Realizat din carton special, varianta standard a setului este foarte ușor de încadrat în decorul oricărei săli de evenimente. În cazul setului realizat din hârtie de calc, aspectul transparent este ideal de încadrat într-o tematică ce implică oglinzi, cristale, opulență. În general acest set transparent se potrivește de minune cu un decor menit să fure privirile. Glitter-ul și transparența accesoriilor de papetărie garantăm că fac casă bună.

Un set complet de papetărie pentru nuntă este compus din câteva elemente. Nu trebuie să lipsească de pe mesele invitaților nici meniurile, numerele de masă sau place cardurile. Pe lângă acestea, totuși, îi puteți răsfăța pe cei dragi cu mărturii sau accesorii de tip candy bar create cu un model coordonat invitațiilor de nuntă alese.

Evenimentele importante trebuie să poarte amprenta personală

Sigur, dacă vă doriți să interveniți asupra detaliilor ce țin de accesorizarea acestui model, prin adăugarea unor fundițe sau înlocuirea sigiliului de ceară ori a culorii plicului vă putem oferi suport.

Textul dorit și așezat în pagină este cel trimis de dumneavoastră, astfel singura restricție din partea noastră fiind dată de spațiul disponibil. Nici aici nu trebuie să vă faceți griji pentru că împreună putem găsi varianta potrivită astfel încât modelul să vă îndeplinească toate așteptările.

Desigur, un eveniment controlat până în cele mai mici aspecte va avea parte și de alte accesorii de papetărie și aici bineînțeles vorbim de mărturii. Cele mai practice mărturii sunt cele tip semn de carte. Astfel costurile sunt reduse, iar cei dragi vor avea o amintire de la evenimentul dumneavoastră ce le va fi și utilă.

Orice ați alege, până la urmă este important să alegeți cu sufletul. Așa veți fi într-adevăr convinși că ați făcut alegerile potrivite.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de Invitatii
Product Name
Serenitate transparenta
Price
RON 3,9
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro