Proiecte curente

Nunti cu traditie, acum si cu specific secuiesc

Cu dor de plaiurile natale, de casa bunicilor si de copilaria de la tara, tema de nunta Traditionala a capatat in ultimul timp din ce in ce mai multa popularitate. Straiele traditionale, pastrate la loc de cinste, servesc acum drept inspiratie pentru evenimente speciale.  Multe cupluri doresc sa aduca un oamagiu traditiei si portului popular romanesc cu ajutorul unei petreceri cu tematica traditionala, pentru ca iubesc tara aceasta pentru tot ce are ea mai frumos si mai bine pastrat.

In functie de regiunea geografica, fiecare costum popular are specificul sau, caci in vechime asa se cunoasteau si se recunosteau oamenii locului intre ei. Folosindu-ne de modelele specifice portului popular romanesc, am creat un set complet de papetarie pentru nunta Traditionala, pentru a completa decorul salii de evenimente.

Invitatii de nunta cu tematica
Invitatie personalizata cu model traditional
Invitatii de nunta personalizate
Invitatie cu model traditional, ce nu necesita plic

Cu dimensiunile de aproximativ 11 x 16 cm, fara a necesita plic, avand in vedere sistemul de prindere tip fundita din satin de culoare rosie, motivul traditional tip ie este tiparit pe un carton special de cea mai buna calitate, fiind alcatuita din trei parti ce se pliaza.

Modelul de invitatie pentru nuntile cu tematica traditionala a fost personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate preferintelor si gusturilor unui cuplu roman-secuiesc. Asadar, partea superioara a modelului inspirat din portul popular romanesc a primit o noua infatisare, in sensul in care modelul de invitatie prezinta acum elemente inspirate din grafica si design-ul portului popular secuiesc, iar partea de jos pastreaza elemente grafice populare romanesti.

Invitatie nunta personalizata cu motive traditionale
Invitatie nunta traditionala cu specific secuiesc si roman

Pentru a fi convinsi de calitatea materialelor folosite, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului, iar la nivel de set complet de papetarie pentru nunta, daca alegeti decorul complet si implicit setul complet, se comanda fiecare accesoriu de papetarie de nunta in parte, in functie de necesarul fiecarui eveniment in parte.

Setul complet Nunta Traditionala, precum si fiecare accesoriu in parte, sunt disponibile pe site-ul nostru, asa ca nu ramane decat sa decideti care este exact modelul ce vi se potriveste cel mai bine.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro