Inspiratie si invitatii

Orhideea – tema de nunta

Simbolul iubirii, orhideea este o floare fina, eleganta si in nuante diferite, fiecare inspirand frumusete.

Ideala pentru aranjamentele nuntii, papetariei si decorurilor, orhideea atrage privirile prin formele sale deosebite si culorile calde. Pentru a completa aranjamentele salii de nunta, invitatiile decorate cu orhidee trebuie sa fie rafinate, nuantate si sa inspire iubire. In functie de culoare, orhideea are diferite semnificatii:

Orhideea galbena este preferata in anotimpurile calde, datorita culorii sale, fiind purtatoarea mesajului de iubire. Atat mirii cat si invitatii sunt impresionati de luminozitatea conferita de aceasta orhidee. Invitatia de nunta Orhidee galbena a fost realizata pentru a ilustra perfectiunea si frumusetea zilei in care este celebrat cuplul.

Invitatia de nunta Orhidee galbena este pliabila, nu necesita plic. Culorile utilizate sunt alb,galben si subtile tente de roz si crem. - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Orhidee galbena – Altfeldeinvitatii

 

 

Orhideea roz – prafuit se potriveste cuplurilor romantice, care iubesc culorile pale si expresive. Apreciata pentru gingasia si bucuria emanata, orhideea roz prevesteste casatoria. Invitatia de nunta a fost creata pe un carton special cu imprimeu dungat,contrastand in mod subtil cu textul verde inchis. Orhideea roz este un semn al bucuriei si al respectului.

Invitatia de nunta Orhidee roz prafuit este realizata pe un imprimeu in dungi,fiind eleganta si fresh. - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Orhidee roz – prafuit

 

 

Ce poate fi mai romantic si mai atragator in materie de nunti, decat un imprimeu floral cu orhidee alba, pe un fundal suav de crem – fildes?! Papetaria de nunta Orhidee alba este naturala si sugereaza feminitate, eleganta, transmitand mesajul iubirii pure. Un decor simplu si impresionant, ce va insufleti evenimentul, bazat pe nuante estompate si elemente simbolice.

 

Papetaria de nunta Orhidee alba este pliabila si in nuante calde de alb si crem. - altfedeinvitatii.ro
Papetaria de nunta Orhidee alba – altfeldeinvitatii

 

 

Orhideea mov semnifica regalitate, prevestind un eveniment de lux si stralucitor. Contrastanta si personalizata, invitatia de nunta Orhidee mov este sugestiva. Design-ul este inedit, datorita simplitatii si accesorizarii cu o singura floare de orhidee,  considerata un simbol al dragostei profunde.

 

Papetaria de nunta Orhidee mov este deosebit de eleganta si atragatoare - altfeldeinvitatii.ro
Papetarie de nunta Orhidee mov – Altfeldeinvitatii

 

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro