Proiecte curente

Poveste de dragoste – invitații cărticică și plic cu sigiliu

O nuntă ca o poveste. De ce să nu faceți totuși și invitațiile în aceeași tematică? Avem câteva modele pe site, însă acum ne vom referi la unul singur, cu un nume sugestiv: Poveste de dragoste. Întrucât modelul este adus în discuție pe blog, ați intuit bine, e vorba de încă o personalizare.

Modelul invitației Poveste de dragoste este unul într-adevăr special. Forma tip cărticică, materialele diferite folosite pentru copertă și interior, fac modelul inedit. Pentru cei ce simt că împreună scriu cel mai frumos în cartea vieții acest model este alegerea perfectă.

Iată despre ce personalizare aducem vorba

Modelul este disponibil și pe site în mai multe variante de culoare: roz, vișiniu sau maro. De această dată am plecat la drum de la modelul de bază vișiniu, la care s-au făcut câteva schimbări, micuțe de altfel.

Am înlocuit numai marginea tip cotor a cărții, la nivel cromatic, nuanța de crem fiind înlocuită cu una de asemenea vișinie. Astfel se creează o armonie până în cele mai mici detalii.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatii Poveste de dragoste personalizate cu plic special si sigiliu

Și ca să vă ilustrăm și de ce anume s-a dorit schimbarea culorii pentru cotor, atunci nu trebuie decât să vă amintim următorul lucru: plic special. Clienții noștri și-au dorit să ofere această invitație tip carte într-un plic special. Nuanța dorită a fost tot una roșiatică, aspectul fiind unul mat.

Detalii

Totuși, dacă nu ați făcut cunoștință cu acest model pe site, vă aducem și aici în prim-plan câteva detalii ce țin de aspectul final al acestui produs.

Coperți și 4 pagini interioare, sub forma unei cărți cu dimensiunile de aproximativ 12 x 17,5 cm, atunci când este pliată. Cam la asta se rezumă modelul invitației.

Invitatie de nunta personalizata
Poveste de dragoste – invitatii de nunta in forma de carte personalizate – www.altfeldeinvitatii.ro

Ceea ce face modelul cu adevărat special este grafica deosebită. Un aspect potrivit evenimentelor cu tematică nuntă la palat, basm sau castel. Liniile curbate, elegante, rafinate, dar și modul în care este conceput și structurat textul fac modelul special.

Modelul beneficiază și de câteva elemente baroce, din nou amintind faptul că grafica este una distinsă.

Cotorul coperții a luat aceeași nuanță de vișiniu. Atât coperta, cât și paginile de la interior au un aspect sidefat. Diferă însă nuanța acestora.

După cum puteți observa, modelul poate avea parte de modificări. Toate acestea țin de dorințele și gusturile personale. Culorile utilizate sau modul de accesorizare poate aduce o diferență uriașă modelelor de invitații pentru nuntă.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie Poveste de dragoste cu plic si sigiliu – personalizare

Culoarea dorită sau alte detalii pot fi modificate la cererea dumneavoastră. Spre exemplu, puteți să vă bucurați de grafica acestui model în nuanțe de verde, roz sau chiar albastru. Nu trebuie decât să ne comunicați preferințele pe care le aveți.

Pe site, modelul invitațiilor Poveste de dragoste este disponibil în trei variante: roz, vișiniu sau maro, însă cea mai populară dintre ele este cea maro.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro