Proiecte curente

Primavara afara, in suflet si in ziua in care va uniti destinele

In spatele oricarei invitatii trebuie sa fie mai mult decat dorinta mirilor de a-si incununa iubirea si de a impartasi bucuria regasirii celeilalte jumatati cu cei dragi, in timp ce planifica momentul in care dau glas tainei ce i-a adus impreuna in acest punct al celei mai frumoase decizii. In aceasta idee, florile de cires, cu o mare incarcatura si insemnatate mai ales in cultura japoneza, impreuna cu aerul parizian oferit de prezenta inconfundabilului Turn construit de Gustav Eiffel in minunatul oras al iubirii, Paris, transforma o invitatie  aparent simpla in ceva mult mai complex, cu o insemnatate deosebita.

 

Invitatii cu model primavaratic, actual
Numere de masa si place chart-uri, Primavara 038, personalizate cu Turnul Eiffel: inspirate din cultura japoneza, cu un plus de parfum parizian

 

Desi modelul initial avea in vedere exact culorile florilor de cires ce-si fac simtita prezenta din luna lui Florar, fiind realizata in nuante pastelate de roz, modelul modificat mai sus, la cererea unui cuplu romanric, aduce in atentie elemente noi si o cromatica distincta, inspirata din racoarea adusa de culorile eucaliptului. Decorul turcoaz, nunta de primavara si cererea in casatorie ce a avut loc la Paris, se regasesc toate in acest set de papetarie, fiind perfect gandit si imbinat.

Invitatie nunta primavara roz cu flori de cires
Invitatie Primavara 038 in culori pastel, cu flori de cires si sistem de prindere tip fundita de culoare argintie
Invitatie cu moddel de primavara si flori de cires
Interior Invitatie Primavara 038 in culoarea dulce a florilor de cires

 

In acest sens, prezentata sub forma unei invitatii cu textura sidefata, realizata dintr-o coperta pliabila in trei parti si prevazuta cu un sistem de prindere tip fundita, cu material la alegere, invitatia Primavara 038 Turnul Eiffel se potriveste excelent nuntilor pline de culoare, cu iz primavaratic.

Deja stiti ca vi se potriveste, nu? Credem ca nu e timp de pierdut, asa ca te asteptam pe site-ul nostru, altfeldeinvitatii.ro, pentru a-ti face o idee si daca nu esti inca hotarat, cu siguranta ai suficiente modele din care sa alegi.

Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro