Inspiratie si invitatii

Rezultatul personalizarii invitatiilor de nunta

Personalizarea invitatiilor de nunta include o gama larga de variante: combinatii intre modele de invitatii, accesorizarea cu elemente din alte papetarii, schimbarea culorilor, insertii grafice, decorative, poze ale mirilor etc.

Invitatia de nunta Contraste crem ivoire si albastru navy este eleganta, avand un imprimeu grafic accentuat de fundalul crem. Accesorizata cu o fundita de saten in nuante de albastru reflexiv, invitatia este ideala cuplurilor romantice, moderne, care iubesc simplitatea.

Avand la baza invitatia Contraste, la cererea unui cuplu original, am creat invitatia de nunta Contraste cu poza mirilor. Personalizarea acestei invitatii s-a dovedit a fi de succes, intrucat mirii au fost foarte multumiti de rezultat, iar invitatii au fost impresionati. Invitatia personalizata consta in aplicarea pe coperta a pozei mirilor si modificarea culorilor, din nuante de albastru, in nuante de mov.

Invitatia de nunta reprezinta amintirea celui mai important eveniment din viata unui cuplu, de aceea trebuie sa fie inedita si naturala.

 

Invitatie de nunta Contraste
Invitatie de nunta Contraste crem ivoire si albastru navy
Invitatia de nunta Contraste personalizata cu poza mirilor este foarte elegata, calda si atragatoare - altfeldeinvitatii.ro
Invitatia Contraste cu poza mirilor – Altfel de invitatii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro